Evenimentul Zilei > Actualitate > HANDBAL. CSM București a făcut INSTRUCȚIE în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor. „Suntem de neoprit”
HANDBAL. CSM București a făcut INSTRUCȚIE în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor. „Suntem de neoprit”

HANDBAL. CSM București a făcut INSTRUCȚIE în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor. „Suntem de neoprit”

CSM București a câștigat cu scorul de 32-24 meciul disputat, duminică, pe teren propriu, împotriva formației Bietigheim, în grupele Ligii Campionilor.

CSM București s-a impus detașat, scor 32-24, în ultima partidă din prima fază a grupelor Ligii Campionilor, disputată contra grupării germane Bietigheim. Calificate în Grupele Principale, „tigroaicele” n-au avut probleme, au condus la pauză cu 14-13, apoi s-au dezlănțuit în repriza a doua.

„A trebuit să construim o strategie nouă pentru acest meci. Suntem pe primul loc, asta e tot ceea ce contează. Sunt conştient că putem juca mult mai bine. În grupa principală vom avea şase meciuri foarte grele, vom începe cu una dintre marile favorite din acest sezon, vom vedea ce se va întâmpla. Trebuie să fim în formă, pentru că nu va exista nici măcar un meci uşor. Azi, Bietigheim nu ne-a surprins foarte mult. Când vom găsi o simbioză între atac şi apărare, vom deveni o echipă extrem de periculoasă. Când formăm o echipă suntem de neoprit, acesta este obiectivul nostru!”, a spus antrenorul Dragan Djukici.