Evenimentul Zilei > Sport > Hagi: „Simona Halep este cel mai mare idol în momentul de față, ne-a făcut pe toți să fim mândri de ea”
Hagi: „Simona Halep este cel mai mare idol în momentul de față, ne-a făcut pe toți să fim mândri de ea”

Hagi: „Simona Halep este cel mai mare idol în momentul de față, ne-a făcut pe toți să fim mândri de ea”

Gheorghe Hagi, fostul mare jucător al echipei naţionale şi actualul tehnician al formaţiei FC Viitorul, a numit-o pe tenismena Simona Halep drept cea mai bună sportivă la ora actuală

Simona Halep va evolua, mâine, în semifinalele Turneului Campioanelor împotriva jucătoarei poloneze Agnieszka Radwanska,iar pentru celălalt loc în ultmul act al competiţiei din Singapore, se vor lupta Serena Williams şi Caroline Wozniacki.

"Este cel mai mare idol în momentul de față, ne-a făcut pe toți să fim mândri de ea, este un model, o învingătoare, bravo ei, a muncit. Știam că ea va fi tot mai bună de la o zi la alta, a jucat mult anul trecut, a fost puțin obosită, anul viitor va fi și mai bună, capătă experiență, va fi mai rezistentă la toate competițiile. Este una dintre sportivele importante ale României și își câștigă respectul. Eu o felicit de fiecare dată, mereu îi dau un mesaj după meciuri, a devenit o obișnuință. Dar având în vedere maniera în care a reușit să o bată pe numărul 1 mondial nu mai are rost să ne îndoim de calitățile ei", a declarat Hagi.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: