Evenimentul Zilei > Social > Grupa de sânge îți poate influența starea de sănătate. Specialiștii îți spun ce ar trebui să mănânci ca să te menții sănătos
Grupa de sânge îți poate influența starea de sănătate. Specialiștii îți spun ce ar trebui să mănânci ca să te menții sănătos

Grupa de sânge îți poate influența starea de sănătate. Specialiștii îți spun ce ar trebui să mănânci ca să te menții sănătos

În afără de stilul de viață, grupa de sânge joacă un rol important în viața noastră. Fiecare tip de sânge are caracteristici unice, care pot influența pierderea în greutate, apariţia anumitor boli și chiar personalitatea.

Grupa sanguină îți poate influența sănătatea și îți poate stabili riscul pentru anumite boli, spun cercetătorii. Există patru grupe sanguine majore determinate de prezența sau absența a doi antigeni – A și B – pe suprafața globulelor roșii.

Ce spune grupa ta de sânge despre tine

GRUPA 0 I – Personalitatea este una puternică, un instinct de supraviețuire și spirit de competiție. Purtătorii acestei grupe au aptitudini de lider, dar pot fi egoiști și aroganți. – Dieta ideală – trebuie să fie bogată în proteine și săracă în carbohidrați. Se recomandă în special carnea de pui. – Exerciții fizice – Se recomandă practicarea sistematică a exercițiilor aerobice, care combat stresul și insomnia. – Potențialele riscuri pentru sănătate – alergii, ulcer, artrită.

GRUPA A II – Personalitatea persoanelor cu această grupă – sunt sensibili, delicați, se adaptează ușor. Aceştia evită situațiile conflictuale și se îngrijorează din orice. – Dieta ideală – Legume proaspete din abundență, cereale, paste făinoase. Carnea, produsele lactate trebuie evitate. – Exerciții fizice – Se recomandă gimnastica de relaxare, precum yoga. – Potențialele riscuri de sănătate – cancer și boli de inimă.

GRUPA B III – Persoanele cu această grupă de sânge sunt foarte echilibrate, flexibile, creative. Uneori, pot fi superficiale sau chiar arogante. – Dieta ideală – Trebuie să se limiteze la consumul de cereale, fructe de mare și linte, deoarece acestea îngreunează digestia. – Exerciții fizice – aerobic sau yoga. – Potențialele riscuri pentru sănătate – diabet, scleroză în plăci, poliatrită reumatoidă.

GRUPA AB IV – Această grupă este foarte rară. Persoanele din această categorie au o charismă deosebită. Au un farmec și o popularitate aparte, pot fi lideri spirituali, vindecători. – Dieta ideală – Se bazează pe carnea de pește. Trebuie evitate ceapa, carnea de vită, grăsimile saturate, șunca și fasolea uscată. – Exerciții fizice – este foarte indicată gimnastica aerobică și tehnicile de relaxare, yoga. – Potențialele riscuri de sănătate – o combinație între factorii de risc pentru grupele A și B, cu precizarea că tipul AB este mai activ și mai puternic decât tipul A.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: