Maria Grapini a recidivat! O nouă gafă gramaticală, în Parlamentul European: Nu a putut să pronunţe corect numele "Liiceanu" / VIDEO

Maria Grapini a recidivat! O nouă gafă gramaticală, în Parlamentul European: Nu a putut să pronunţe corect numele "Liiceanu" / VIDEO

Fostul ministru Maria Grapini, actual europarlamentar, nu reuşeseşte să pronunţe corect numele "Liiceanu", după ce în 2014 a făcut o gafă identică. Scena a avut loc în Parlamentul European, în timpul dezbaterilor legate de OUG 13.

„Vreau să întreb concret pe domnul Liceanu (cu referire la Gabriel Liiceanu, n.red.) și pe cei care au venit aici să critice neconstituționalitatea: faptul că în 23 august 2016 nu a mai fost acoperit în Codul penal și și-a încetat efectele juridice infracțiunea de abuz în serviciu de ce nu va determinat acest lucru să luați atitudine la Guvern, la doamna ministru Prună și la guvernul Cioloș?”, a spus, miercuri, Grapini, în plenul legislativului de la Bruxelles.

În 2014, într-o emisiune Digi24, Grapini a greşit numele psihologului Aurora Liiceanu şi i-a spus tot "Liceanu". Un invitat din studio a corectat-o. Deranjată de observaţie, Grapini i-a răspuns acestuia: "Da, domnu' Preda, stați liniștit, că știu limba română. N-aveți altă observație decât asta? Liceanu o cheamă, am și cărțile ei și stați liniștit, ca o știu! Învățați jurnaliștii dvs. ce cărți a scris Ileana Vulpescu, că nu știau zilele trecute”.

Primul moment video, din Parlamentul European:

Ne puteți urmări și pe Google News

Al doilea moment, din 2014: