Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi a mutat circul în Poiană
Gigi a mutat circul în Poiană

Gigi a mutat circul în Poiană

Patronul Stelei face zilnic băi de mulţime în staţiunea braşoveană. Fostul oier a găsit acolo tot ceea ce-şi doreşte: multe camere de televiziune, o grămadă de gură-cască şi atât de îndrăgitele oi.

La fel ca în ultimii ani, Gigi Becali, patronul echipei Steaua, va sărbători trecerea dintre ani în Poiana Braşov, staţiunea preferată a fostului oier.
"Nu plec eu niciodată din ţara mea prin locuri străine. Stau aici că ţara are nevoie de mine", a spus Becali, atunci când a fost întrebat de ce nu alege destinaţii exotice pentru a-şi petrece vacanţele.
"Iubesc oile pentru că îmi dau de mâncare. Sterpele nu le iubesc"
Şi în acest an, latifundiarul a captat atenţia celor prezenţi în Poiana Braşov. Mulţi turişti au ţinut să se fotografieze şi ieri cu boss-ul "roş-albaştrilor", care a împărţit şi zeci de autografe.
Dacă iernile trecute Becali s-a dat pe derdeluş cu punga de plastic sau cu sania, ieri, el a renunţat la aceste "sporturi extreme". Iniţial, patronul Stelei ar fi vrut să se cazeze la hotelul "Sport", deţinut de George Copos.
Patronul echipei Rapid i-a replicat însă amicului său că nu mai are locuri. De fapt, Gigi a fost refuzat pentru că în 2009 a uitat să achite nota de plată de 75.000 de euro pentru vacanţa petrecută la acelaşi stabiliment.
Ulterior, Copos l-a dat în judecată, şi, în toamna anului trecut, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a decis ca Becali să plătească de urgenţă restanţa. Gigi s-a cazat acum la hotelul "Aurelius – Împăratul Romanilor". Alături de el se mai află soţia, cele trei fete, Teia Sponte, vărul Virgil, alte rude şi apropiaţi.
"Sunt cu familia mea şi cu Ionuţ Luţu", a spus stelistul. Tip tradiţionalist, Becali a dat ordin ca de pe masa de Revelion să nu lipsească produsele cu specific românesc: aperitive bazate pe brânzeturi, sarmale, pastramă de oaie, mamăligă, cozonac şi vin.
Gigi Becali şi-a lăsat ieri familia baltă pentru o vreme ca să mai ofere televiziunilor o declaraţie de dragoste pentru oi şi ca să-şi explice priza la public: "De ce fac cu mine copiii poze? Pentru că văd omul care spune adevărul, care spune o glumă. Fac ceea ce simt. Uite, vin la oi, le-am văzut şi mă simt mai bine astăzi. Eu am 30 de oi, trec să le văd de trei patru ori pe zi. Eu le iubesc aşa cum iubesc alţii câinii, deşi câinii nu le dau de mâncare. Eu îmi iubesc oile mele pentru că îmi dau de mâncare. Sterpele eu nu le iubesc. Care nu produce «La revedere». Ce, eu le ţin de frumuseţe la mine în curte?".
Citiţi şi:

  • Becali: Ca pe Apostoli m-a iubit Dumnezeu. Cred că are un plan cu mine
  • "Gigi «vorbeşte» cu oile înainte de meciurile Stelei" | VIDEO
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: