Evenimentul Zilei > Sport > Gică Hagi, ironizat de presa internațională. Ce declarație a „Regelui” a stârnit amuzamentul
Gică Hagi, ironizat de presa internațională. Ce declarație a „Regelui” a stârnit amuzamentul

Gică Hagi, ironizat de presa internațională. Ce declarație a „Regelui” a stârnit amuzamentul

Declarația lui Gică Hagi potrivit căreia Glasgow Rangers este cea mai bună echipă din Europa, nu a scăpat de ochiul atent al presei internaționale.

Jurnaliștii de la Goal.com l-au ironizat pe fostul internațional român pentru cele afirmate.

În cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” de la gsp.ro, Hagi a lăudat valoarea campionatului de fotbal din Scoția și a spus, printre altele, că Glasgow Rangers, formație la care evoluează fiul său, Ianis Hagi, fiul său este cea mai bună echipă din Europa.

Regele a explicat că Rangers este gruparea la modă în Marea Britanie, despre care vorbește toată lumea. „Gerrard a făcut o treabă bună, iar echipa e omogenă și arată putere. Ianis a făcut și el lucrurile foarte bine, a fost chiar și cel mai bun pasator din Scoția. La cluburile mari e concurență”, a zis el.

„Sezonul a început în iulie, nu în noiembrie. Repet, Ianis joacă atunci când consideră antrenorul că trebuie. Joacă la o echipă fenomenală, cea mai bună din Europa. E singura echipă care n-a pierdut niciun meci și cea care a luat cele mai puține goluri”, a afirmat Gică Hagi.

Fostul căpitan al naționale s-a dat exemplu. „Și eu am fost la Real Madrid și la Barcelona. O dată jucam, altă dată nu. Rangers e un club mare. Ei n-au pierdut niciun meci nici în campionat, nici în Europa. Gândiți-vă la asta”, a mai spus Gheorghe Hagi.

În ultimele luni, antrenorul Steven Gerrard l-a lăsat de multe ori pe banca de rezerve pe Hagi Jr., cu toate că Rangers a plătit 3,5 milioane de euro ca să-l aducă de la Genk.

Ianis Hagi a adunat 25 de apariții pentru Rangers în acest sezon. A fost titular de 18 ori, a marcat patru goluri și a oferit zece assist-uri.

Publicația Goal.com a glumit pe seama declarației fostului decar al naționalei României: „Să nu le spuneți celor de la Bayern Munchen”.

Bavarezii sunt campionii en-titre ai Europei, formația „de bătut” în acest moment în fotbalul de pe Bătrânul Continent, scrie hotnews.ro.