Gianina din serialul Las Fierbinți și-a planificat nunta: „Vreau să fie ca-n povești”

Gianina din serialul Las Fierbinți și-a planificat nunta: „Vreau să fie ca-n povești” Sursa foto. Instagram

Actrița Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul Gianina din serialul de televiziune „Las Fierbinți”, se pregătește de nuntă cu logodnicul austriac Manfred Spendier. Cei doi au o relație de mai mulți ani, dar au păstrat discreția până de curând. Se pare că cei doi s-au logodit chiar de ziua de naștere a actriței, la finalul lunii august, când Gianina a primit inelul.

În vârstă de 35 de ani, Anca Dumitra se pregătește de nunta cu logodnicul austriac Manfred Spendier, împreună cu care este de mai mulți ani. Ea a povestit, de curând, ce așteptări are și cum crede că va fi nunta sa cu logodnicul austriac. Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, a vorbit despre acest subiect în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

„Îmi doresc o nuntă ca-n povești! Îmi doresc o petrecere frumoasă”, a spus Anca Dumitra.

În aceeași emisiune, mama actriței a intrat prin telefon și, printre altele și-a spus părerea despre viitorul ginere, un prosper om de afaceri austriac.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Îmi place foarte mult de el”, a spus aceasta.

Cei doi logodnici au o relație discretă

Cei doi, Anca Dumitra și Manfred Spendier, şeful Titan Machinery România, sunt împreună de mai mulți ani, însă nu s-au afișat public. Ei și-au menținut relația departe de ochii publicului, până de curând când s-au logodit. Prima apariție a celor doi la un eveniment public a fost în anul 2021, când au mers împreună la Gala Premiilor Gopo.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a declarat Anca Dumitra legat despre relația ei cu Manfred Spendier.

Actrița a fost cerută în căsătorie de ziua aniversară

Se pare că cererea în căsătorie a fost făcută chiar de ziua actriței, pe 31 august. Cert este că în ziua cu pricina, Gianina din Las Fierbinți și-a afișat pentru prima oară inelul de logodnă în public. S-a întâmplat tot în emsiunea lui Cătălin Măruță. Acesta a sunat-o ca să îi ureze „La mulți ani!” și a observat bijuteria pe degetul actriței.

Actrița a precizat că iubitul austriac a fost primul care i-a urat „La mulți ani!”, de ziua ei, iar mai apoi a confirmat că a fost cerută încăsătorie și că a primit inelul de logodnă.

„Dacă inelul stă pe degetul care trebuie, tu ce zici?”, a răspuns actrița, râzând, la întrebarea lui Cătălin Măruță.