Evenimentul Zilei > Monden > „Gianinuța” din Las Fierbinți a făcut „valuri” pe litoral. Barbații au luat foc…
„Gianinuța” din Las Fierbinți a făcut „valuri” pe litoral. Barbații au luat foc…

„Gianinuța” din Las Fierbinți a făcut „valuri” pe litoral. Barbații au luat foc…

Anca Dumitra, frumoasa actriță din serialul „Las Fierbinți”, și-a dat fanii pe spate cu ultima sa fotografie postată pe Instagram.

Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul de „Gianinuța” din celebrul serial „Las Fierbinți”, de pe Pro TV, este extrem de îndrăgită de public și se bucură de o mulțime de fani. După cele 17 sezoane ale serialului, „Gianinuța” a câștigat simpatia publicului. Inocența, naturalețea dar și micile gafe care caracterizează personajul interpretat de Anca Dumitra au dat naștere unei apariții simpatice, plăcută de mai toată lumea, potrivit Cancan.ro.

Însă în viața reală, după ce părăsește platourile de filmare Anca Dumitra se desprinde de Geanina și își trăiește viața după propriile reguli. Este o persoană destul de discretă iar de-a lungul timpului și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor.

Însă având în vedere că de ani de zile jumătate din timp îl petrece în pielea Geaninei din Las Fierbinți vedeta a împrumutat și în viața reală o parte din comportamentul acesteia.

„Mă surprind copiindu-i gesturile – o privire, o ocheadă caracteristică ei. Ai mei se amuză copios. Oricum, în familie, sunt luată des peste picior din pricina pățaniilor prin care trece Gianina”, a mărturisit actrița în cadrul unui interviu mai vechi, notează sursa citată.

De curând, Anca Dumitra și-a surprins fanii cu o fotografie extrem de provocatoare, realizată la malul mării. Mai mult, în una dintre fotografii, Anca pare că a renunțat la sutien iar asta i-a aprins pe mulți dintre internauți. Postarea a adunat imediat o mulțime de aprecieri, iar fanii au stârnit o avalanșă de complimente, arată Cancan.ro.

 

View this post on Instagram

 

Legenda spune ca s-a nascut din spuma marii

A post shared by Anca Dumitra (@ancadumitra) on

„Uneori te poate ajunge oboseala”

„Sunt momente în care poate fi dificil pentru că sunt zile şi zile ale fiecăruia dintre noi. Uneori te poate ajunge oboseala, dar ce trebuie să existe ca o bază este plăcerea de a te juca de-a…

Mie îmi place foarte mult să mă joc de-a Geanina, dar ce trebuie să înţeleagă oamenii este că personajele din serial pe care le văd pe micul ecran sunt personaje creionate în timp cu ajutorul unui scenariu foarte bun, cu o regie foarte bună cu o disponibilitate a fiecăruia dintre noi de a crea ceva şi a ajunge la oameni”, a declarat Anca.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: