Evenimentul Zilei > Social > Gestul unei femei faţă de un copil care cerşea te lasă fără cuvinte VIDEO
Gestul unei femei faţă de un copil care cerşea te lasă fără cuvinte VIDEO

Gestul unei femei faţă de un copil care cerşea te lasă fără cuvinte VIDEO

Gestul unei femei faţă de un copil care cerşea te lasă fără cuvintE. O femeie din Sibiu şi-a oferit şosetele unui copil care cerşea într-o parcare desculţ, în frig.

Gestul unei femei faţă de un copil care cerşea te lasă fără cuvinte. O femeie din Sibiu şi-a oferit şosetele unui copil care cerşea desculţ, în frig.

Femeie din Sibiu nu a rezistat atunci când l-a văzut pe copil desculţ cerşând în frig.

Iar imaginile din  video de mai jos sunt cu adevărat impresionante. Pentur că, din pacate, mulţi dintre noi uităm să fim oameni. Femeia din povestea noatră a remarcat pe stradă o mamă cu un copil la cerşit desculţ, în frig şi a decis să-l ajute cum poate.

Gestul unei femei faţă de un copil care cerşea te lasă fără cuvinte

Nici n-a mai stat pe gânduri şi imediat şi-a scos şosetele din picioare pentru a i le dărui copilului. Din imagini se vede că bietul copil avea picioarele goale. Gestul a fost surprins de cineva care se afla în acea parcare. Apoi la distribuit pe social media cu titlul: Gest frumos în parcarea Shopping City Șelimbăr.

Fiecare gest de bunătate poate schimba această lume unde nepăsarea şi goana după bunul personal pare că au ajuns o prioritate.

Este şi cazul unei tinere din Sibiu care a emoţionat martorii din parcarea unui mall din Șelimbăr, judeţul Sibiu, când a decis să se descalţe de șosete și le-a oferit unui copil desculţ aflat la cerşit, în frig, cu mama sa.

Femeia a primit cu recunoştinţă şosetele şi l-a încălţat pe micuţ, scrie orademedias.