Evenimentul Zilei > Monden > Gestul lui Burcea a distrus-o. Andreea Bălan nu a mai suportat. „Să sângereze”
Gestul lui Burcea a distrus-o. Andreea Bălan nu a mai suportat. „Să sângereze”

Gestul lui Burcea a distrus-o. Andreea Bălan nu a mai suportat. „Să sângereze”

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea pare că atârnă de un fir de ață. După ce soțul îndrăgitei artiste a fost prins drogat la volan, aceasta a oferit și o primă reacție pe rețele sociale.

Andreea Bălan și soțul ei George sunt la un pas de a iși spune „Adio”, iar după ce astăzi s-aflat că George Burcea a fost prins drogat la volan, Andreea Bălan n-a mai rezistat și a avut o primă reacție, mai ales că „scăpările” lui Burcea par a fi motivele rupturii dintre cei doi, scrie Cancan.

Artista a fost deranjată de ipostaza în care a fost a fost surprins soțul ei și a reacționat pe Instagram.

„Lasă să doară. Lasă să sângereze. Lasă să se vindece și renunță”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Burcea dă bir cu fugiții

Contactat de jurnaliști, George Burcea le-a închis telefonul în nas, la auzul întrebărilor.

Din câte se pare, George Burcea s-a ales cu un dosar penal, după ce polițiștii care l-au oprit în trafic l-au și testat să vadă dacă a consumat droguri. Testul a arătat că se afla sub influența cocainei.

„A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, arată click.ro.

George Burcea n-ar fi fost oprit aleatoriu, la un filtru.

„El era filat de oamenii legii, fiind cunoscut drept consumator de mai mult timp. Lui George Burcea i s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii așteaptă acum buletinul toxicologic de la medicii legiști, în care va fi trecută concentrația de cocaină pe care o avea în organism, dar și cum substanța i-a putut influența capacitatea de a conduce un autoturism pe drumurile publice”, mai dezvăluie click.ro.