Evenimentul Zilei > Monden > George Burcea vrea să se împace cu Andreea Bălan? Gestul care l-ar putea da de gol
George Burcea vrea să se împace cu Andreea Bălan? Gestul care l-ar putea da de gol

George Burcea vrea să se împace cu Andreea Bălan? Gestul care l-ar putea da de gol

Au trecut aproximativ cinci luni de când Andreea Bălan și soțul ei s-au despărțit în mod oficial, George Burcea a luat însă recent o decizie cel puțin ciudată în ceea ce o privește pe cântăreață și a început să poarte din nou verigheta la care renunțase încă din luna februarie.

Gestul lui George Burcea vine la câteva săptămâni după ce Andreea Bălan s-a afișat alături de un alt bărbat, Tiberiu Argint, care i-ar fi partener în prezent și alături de care artista ar fi plecat de mai multe ori la mare, scrie stirileprotev.ro.

În ciuda acestei decizii, de a purta din nou verigheta, atât George Burcea, cât și Andreea Bălan au afirmat în nenumărate rânduri că între ei nu mai este nicio șansă de împăcare.

La sfârșitul lunii februarie, întreaga presă din România anunța că Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu, însă la acea vreme cei doi parteneri nu au vrut să ofere niciun detaliu.

După aproximativ două săptămâni după ce fel și fel de informații au apărut pe internet, cele două vedete au recunoscut oficial că s-au despărțit și că urmează să semneze actele de divorț, documente care nu ar fi fost finalizate nici până acum, după cum anunță presa mondenă din țara noastră.

Vestea divorţului a fost dată de Andreea Bălan în iarnă, iar de atunci presa şi fanii urmăresc fiecare mişcare a artistei.

“Eu mi-am pierdut familia într-un timp foarte scurt. Am luptat mult, dar nu am avut ce face. George a fost hotărât să renunţe la căsnicia noastră. Fetiţele sunt acum pe primul plan”, spunea atunci cântăreaţa.

De curând, însă, au apărut în presa fotografii cu Andreea Bălan şi noul iubit, Tiberiu Argint, semn că blondina iubeşte din nou. O femeie puternică, jurata de la “Te cunosc de undeva!” zâmbeşte şi este fericită. Cei doi amorezi au plecat din nou în vacanţă şi se bucură din plin de viaţă.

După ce au petrecut câteva zile în Vama Veche, cântăreaţa şi Tiberiu Argint au plecat într-o nouă vacanţă. De data aceasta, au ales o staţiune montană. În imaginile celor doi se poate vedea şi un lac la apus.

Internauţii au observat imediat ca cei doi au fotografii asemănătoare. “Același apus, același cadru ca în fotografiile Andreei”. “Bravo vouă, să vă iubiţi mult!”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: