Evenimentul Zilei > Actualitate > Gabi Balint: „Acum, e frumos la Steaua, dar la primul eşec, încep problemele”
Gabi Balint: „Acum, e frumos la Steaua, dar la primul eşec, încep problemele”

Gabi Balint: „Acum, e frumos la Steaua, dar la primul eşec, încep problemele”

Fostul atacant este curios să vadă cum se vor descurca "roş-albaştrii" în meciurile grele

Echipa Steaua a câştigat fără probleme, scor 3-0, partida de la Iaşi, cu „lanterna roşie” CSMS, disputată duminică seară, în etapa a 8-a a Ligii I. Acest succes, coroborat cu eşecul suferit de Pandurii Târgu-Jiu la Ploieşti, 0-4 cu Petrolul, i-a adus pe „militari” pe prima poziţie a clasamentului, unde aceştia nu s-au mai aflat de doi ani.
„Şi eu, dacă intru, dau goluri”
Faptul că Steaua a ajuns în fotoliul de lider l-a umplut de bucurie pe patronul Gigi Becali. „În seara asta (n.r. – duminică seară), cred că visez că zbor! Voi pluti şi mă voi uita în jos la oameni”, a spus fostul oier, la Sport.ro.
Gavrilă Pele Balint (49 de ani), fost atacant în „echipa de aur” a Stelei, i-a lăudat pe „roş-albaştri”, dar, în acelaşi timp, se teme că atmosfera bună se va deteriora la prima înfrângere. „Îmi place cum arată Steaua. Lotul e valoros, echipa joacă în viteză, îşi creează ocazii… Dar să vedem cum se va comporta de acum încolo, când vor începe meciurile grele. Acum, totul e frumos la Steaua, dar la primul eşec, încep problemele. Cei din Ghencea îşi pierd repede răbdarea”, a declarat Gabi Balint ieri, pentru EVZ.
„De la Steaua, îmi place mult Adi Popa, s-a adaptat imediat aici. De la Adi Rocha, însă, aş vrea mai mult. E drept că marchează, dar la ocaziile pe care şi le creează Steaua, şi eu, dacă intru, dau goluri. Nu-mi place că ratează cu seninătate ocazii clare”, ne-a mai spus fostul atacant.
2 ani au trecut de când Steaua n-a mai fost pe primul loc în Liga I
Gigi visează să vândă antrenori!
Lui Gigi Becali i-a venit ideea să facă tranzacţii cu antrenori! Latifundiarul din Pipera visează să-l vândă pe Laurenţiu Reghecampf, actualul „principal” al Stelei, la celebra grupare germană Bayern München şi să-l aducă în locul său pe Dan Petrescu! „L-am chemat pe Dan Petrescu la Steaua iarna trecută, îi dădeam 100.000 de euro pe lună. N-a vrut şi uite că s-a întors totul împotriva lui. Nu-i nimic, îi mai dau o şansă la anul. Pe Reghecampf îl vând la Bayern cu 3 milioane de euro! Vine Dan Petrescu şi pe el îl dau, pe urmă, cu 5 milioane de euro la Chelsea”, a bătut câmpii fostul oier.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: