Fotografia cu care Mihaela Rădulescu a încins internetul. Vedeta, surprinsă într-o ipostază controversată

Fotografia cu care Mihaela Rădulescu a încins internetul. Vedeta, surprinsă într-o ipostază controversată

Mihaela Rădulescu a reușit să atragă atenția fanilor săi prin ultima fotografie postată pe rețele de socializare. Vedeta a fost surprins-o într-o ipostază controversată alături de un alt bărbat.

Mihaela Rădulescu și-a uimit de-a lungul timpului fanii cu fotografiile pe care le-a postat pe rețelele de socializare. În ciuda faptului că are 53 de ani, vedeta are o formă fizică de invidiat și nu ezită să arate acest lucru. Prezentatoarea de televiziune a încercat să recreeze un logo mai vechi al companiei Redbull. Rădulescu a fost ajutată de un pilot german care a fost convins chiar de iubitul ei Felix Baumgartner să facă acea fotografie.

În timp ce pilotul încerca să imite taurul din logo, Mihaela Rădulescu stătea într-o poziție care îi scotea în evidență formele și silueta. La descrierea fotografiei vedeta a scris „Striking a «have a fun weekend» pose :)”. Nu este pentru prima dată când prezentatoarea de televiziune este surprinsă într-o ipostază controversată. Iubitul ei a postat în urmă cu mai mulți ani o fotografie care a stârnit mai multe reacții.

 

Ne puteți urmări și pe Google News
Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

Ce fotografie a postat Felix Baumgartner cu Mihaela Rădulescu

Felix Baumgartner a postat, în urmă cu mai mulți ani, o fotografie alături de Mihaela Rădulescu care a stârnit mai multe controverse atât în România, cât și în Austria, țara de origine a parașutistului. Vedeta a fost numită, de la începutul relației cu Felix, de presa din Austria „bătrâna doamnă”, iar fotografia în care aceasta își arăta lenjeria intimă nu a fost trecută cu vederea la acel moment.

În timp ce vedeta stătea într-o poziție nefirească, iubitul ei mânca mai multe produse care erau așezat pe spatele și noada Mihaelei Rădulescu. Vedeta stătea aplecată în timp ce și-a lăsat la vedere chioloții. Presa din Austra a considerat că fotografia este o modalitate vulgară prin care vedeta încearcă să se promovează. Ziarul din Salzburg a analizat poziția în care Mihaela stătea și a avut numai cuvinte negative la adresa vedetei. În același timp, mai mulți internauți au spus că prezentatoarea de televiziune s-a lăsat fotografiată într-o poziție „penibilă”, notează Cancan.ro.