FOTO. Gurmanda Lidia Buble se pregătește intens pentru masa de Crăciun. Artista ține dietă înainte de sărbători

FOTO. Gurmanda Lidia Buble se pregătește intens pentru masa de Crăciun. Artista ține dietă înainte de sărbători

Extrem de sinceră, Lidia Buble nu a ascuns pe parcursul filmărilor reality show-ului „Asia Express” că este o persoană gurmandă și mai ales că nu poate funcționa dacă nu mănâncă ceva. Chiar dacă s-a ales cu apelativul „cerșetoarea” sezonului, Buble a recunoscut că nu are nicio rușine atunci când îi este foame. Reîntoarsă acasă, artista a revenit însă la o regim alimentar echilibrat, iar acum ține o dietă slab calorică, tocmai pentru a se pregăti pentru masa de Crăciun.

Conștientă de faptul că dacă și-ar face toate poftele culinare cu siguranță nu ar avea o siluetă de invidiat, Lidia Buble face eforturi pentru a se menține în formă. Dovadă sunt cele mai recente fotografii cu ea.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/10

Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Buble într-o benzinărie din București, pe când oprise să se alimenteze cu apă plată și biscuți cu cereale, slab calorici. Lidia își cumpărase aceste produse pentru a le ține cu ea în mașină, tocmai pentru a avea mereu câte ceva de mâncare și pentru a nu se mai lăsa ispitită de tot felul de tentații, așa cum o face atunci când are stomacul gol.

Ne puteți urmări și pe Google News

S-a îngrășat la Asia Express

În ultimii ani, ori de  câte ori s-a îngrășat un pic, Lidia a făcut tot posibilul să scape de greutatea nedorită, chiar dacă asta a însemnat să facă mari eforturi. După participarea la „Asia Express” alături de sora sa, Estera, s-a întors cu câteva kilograme în plus, asta nu pentru că s-ar fi bucurat de bunătățile specifice țărilor prin care a trecut, ci pentru că avea zile când mânca doar pâine goală sau preparate cu foarte multe calorii. Lidia nu este o femeie cu forme, însă se numără printre acelea care nu se pot lăuda cu un metabolism care să le permită să mănânce orice și să nu se îngrașe nici măcar un gram. Artista este conștientă de faptul că atunci când exagerează acest lucru se vede imediat pe silueta ei, așa că, la fel de conștientă de faptul că la masa de Crăciun nu se va putea abține să nu guste preparatele făcute de mama ei sau de celelalte surori, se pregătește din timp, mai precis intră la o dietă ceva mai drastică.

N-a confirmat nicio nouă relație

În fotografiile realizate de Evenimentul Zilei, Lidia Buble este singură, însă vorbește încontinuu la telefonul mobil. Se pare că interlocutorul ei este o persoană apropiată, căci artista a fost toată un zâmbet pe toată perioada conversației. În ciuda faptului că după despărțirea de Harlys Becerra, au apărut zvonuri cum că Buble și-ar fi refăcut viața amoroasă alături de Cuza de la Noaptea Târziu sau de omul de afaceri, Horațiu Nicolau, până în momentul de față artista nu a confirmat nicio nouă relație.