Lidia Buble a fost surprinsă la Mamaia cu un bărbat tânăr şi tatuat. Vară de neuitat pentru ea

Lidia Buble a fost surprinsă la Mamaia cu un bărbat tânăr şi tatuat. Vară de neuitat pentru ea

La peste un an de când s-a despărţit de Răzvan Simion, Lidia Buble a fost surprinsă pe plaja din Mamaia alături de un bărbat misterios, tânăr şi tatuat, despre care presa tabloidă susţine că ar putea fi iubitul ei.

După despărţirea de coprezentatorul emisiunii matinale de la Antena 3, artista a fost atentă cu detaliile despre viaţa privată. Totuşi, acum se pare că a lăsat garda jos, semn care poate arăta că are o relaţie serioasă.

Artista purta turban, ochelari de soare și o cămașă largă, pentru a-şi proteja pielea de razele soarelui. De cealaltă parte, presupusul iubit era îmbrăcat lejer, în pantaloni scurţi şi maiou.

Cei doi au stat câteva ore pe şezlong, au dialogat din când în când şi, ca orice cuplu modern, au fost foarte atraşi de telefon. În cele din urmă, ei s-au retras în hotel.

Ne puteți urmări și pe Google News

Amintim că recent, Lidia Buble a postat o imagine care a stârnit imaginea celor care o urmăresc pe Instagram. Este vorba despre o vacanţă în Ibiza. La un restaurant de pe celebra insulă, ea apare alături de un bărbat.

Acelaşi bărbat a fost cu Lidia Buble în Ibiza?

Lidia Buble se relaxa cu un pahar cu vin roșu și cu diverse preparate. Ulterior, a încărcat imaginile pe Instastory. Sunt şanse destul de mari ca bărbatul din Ibiza să fie chiar cel alături de care a fost văzută la Mamaia.

„cancan.ro a întâlnit-o pe artistă, undercover, la plajă, în compania unui tinerel, alături de care a părut să se simtă foarte bine.

Lidia Buble

Nu trece niciun weekend fără ca vedetele din showbizul autohton să nu dea o fugă până la mare. Cluburile de fițe sau plaja din Mamaia Nord sunt principalele puncte de atracție pentru celebrități și, ori de câte ori își fac apariția, imaginile sunt senzaționale

Din această categorie face parte și Lidia Buble. Artista a profitat de puținul timp liber pe care-l are și și-a făcut apariția la malul mării. Nu singură, ci însoțită de un tinerel care a reușit să o facă să zâmbească”, arată sursa citată.

Lidia şi presupusul iubit

Lidia Buble şi Răzvan Simion au rămas apropiaţi

După despărțire, Lidia Buble și Răzvan Simion se înțeleg acum mai bine decât în perioada în care formau un cuplu. Cea care a dezvăluit aceste detalii este cântăreața Jo (Ioana Anuța):

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte.

idia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul «tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine. Şi când duci gunoiul, trebuie să strălucești.»”