Maria Guardiola (20 ani), fiica cea mai mare a antrenorului Pep, are o relație cu vedeta echipei de fotbal Tottenham, Dele Alli (25 de ani). Cei doi au fost surprinși de către presa străină sărutându-se și îmbrățișându-se într-un club, fără a se ascunde.

Cei doi tineri s-au cunoscut acum o lună de zile, aproximativ, iar tânăra le-a spus, inițial, prietenelor sale că Dele Alli nu îi este decât amic. Se pare însă, că relația dintre cei doi a prins un alt contur. Tinerii au fost surprinși în clubul Cloud 9 din Londra sărutându-se.

Tinerii nu își ascund relația

Presa britanică scrie că cei doi tineri nu își ascund deloc relația. Dele Alli și Maria Guardiola nu s-au stânjenit deloc să se sărute public, în clubul în care au fost surprinși.

„Dele şi Maria nu păreau să aibă vreo reţinere faţă de cei din jur. Nu le păsa că i-ar putea vedea cineva sărutându-se în faţa pupitrului DJ-ului”, au transmis jurnaliștii britanici.

Asta în ciuda faptului că Maria Guardiola nu ar fi împărtășit cu prietenele sale, de la bun început, care este statutul fotbalistului Dele Alli în viața ei personală. Potrivit presei străine, tânăra le-ar fi spus că vedeta nu îi este decât amic.

Dele Alli împreună cu fosta iubită

 

În luna februarie a acestui an, internaționalul Dele Alli, mijlocaşul echipei Tottenham Hotspur, s-a despărţit de iubita sa, Ruby Mae. Conform informațiilor difuzate în presă, Ruby Mae s-a despărțit de fotbalist din cauza faptului că ar fi petrecut mult prea mult timp jucându-se pe calculator.

Tânăra Maria Guardiola este cel mai mare dintre copii antrenorului Pep, care a sărbătorit, recent, un nou titlu de campion cu Manchester City şi va juca finala UCL cu Chelsea. Ceilalți frați ai tinerei sunt Marius, care are 18 ani și Valentina, în vârstă de 13 ani.

Dele Alli a marcat doar trei goluri şi a dat patru pase decisive în 22 de meciuri jucate în acest sezon de către echipa Tottenham, potrivit digisport.ro.