Evenimentul Zilei > Monden > Unica fiică a lui Alain Delon s-a căsătorit. Actorul i-a lăsat în grijă testamentul. Să fie ea cel mai iubit dintre copii?
Unica fiică a lui Alain Delon s-a căsătorit. Actorul i-a lăsat în grijă testamentul. Să fie ea cel mai iubit dintre copii?

Unica fiică a lui Alain Delon s-a căsătorit. Actorul i-a lăsat în grijă testamentul. Să fie ea cel mai iubit dintre copii?

Unica fiică a marelui actor francez Alain Delon s-a căsătorit. Să fie Anouchka cel mai iubit copil din familia marelui star de cinema? Alain Delon a numit-o pe actriță executoare testamentară. Bărbatul deține o avere de 82 de milioane de euro.

Singura fiică a marelui actor și producător francez Alain Delon (85 de ani) s-a căsătorit oficial cu Julien Dereims. Actrița Anouchka Delon, în vârstă de 30 de ani, a anunțat, acum două săptămâni, pe una dintre rețelele de socializare, că s-a căsătorit cu Julien Dereims, despre care a susținut de mai multe ori, public, că este bărbatul vieții ei.

Julien Dereims și Anouchka au împreună un băiețel. Bucuria venirii sale pe lume, după nouă ani de relație, a mai atenuat din amintirea urâtă a sarcinei pierdute de către actriță. La momentul respectiv, cuplul a declarat presei că este foarte fericit de prezența unui copil pe care și l-au dorit de ceva timp în viața lor.

Mama actriței este în al nouălea cer

În marea familie a starurilor de cinema este multă bucurie. Mama actriței, Rosalie van Breemen, în vârstă de 54 de ani, este, potrivit informațiilor susținute de către tânără, în al nouălea cer.

Alain Delon are patru copii – trei băieți și o fată – și cinci nepoți și e plin de bucurie de transformarea cuplului într-o adevărată familie odată cu oficializarea căsătoriei.

Anouchka – cel mai iubit dintre copii? 

Părinții actriței Anouchka, Alain Delon și Rosalie van Breeman, nu au fost căsătoriți niciodată. Ei au avut o relație de 15 ani, însă în anul 2001 au decis să pășească pe drumuri separate.

Rosalie van Breeman a decis să plece în Olanda, însă copiii au rămas să studieze în Franța. Dintre aceștia, actrița Anouchka a fost, probabil, cel mai iubit dintre copii, notează rețete și vedete.

În contextul ultimelor ediții de la Cannes, presa străină a semnalat în repetate rânduri fericirea marelui star de cinema, Alain Delon, aflându-se la brațul iubitei sale fiice.

Marele star de cinema francez a numit-o pe unica sa fiică și executoare testamentară, prin urmare actrița va trebui să urmărească îndeplinirea corectă a dispoziţiilor testamentare în vedere împărțirii averii de 82 de milioane de euro. Decizia aceasta a fost confirmată chiar de către tatăl său, care a subliniat că fata sa este în cunoștință de cauză despre acest subiect.

”Anouchka o știe, deși nu-i prea place să vorbească despre asta. Va fi ea și nimeni altcineva”, a spus actorul. Însă zvonurile apărute spun că, de fapt, Alain ar lăsa întreaga avere fiicei lui, potrivit revistei ”Ici Paris”, a spus actorul francez Alain Delon.