Evenimentul Zilei > Monden > Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, acuzat că a sechestrat o tânără din SUA. Ce afaceri are Tristan Tate în România. Noi informații din scandalul momentului
Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, acuzat că a sechestrat o tânără din SUA. Ce afaceri are Tristan Tate în România. Noi informații din scandalul momentului

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, acuzat că a sechestrat o tânără din SUA. Ce afaceri are Tristan Tate în România. Noi informații din scandalul momentului

Un fost iubit al Biancăi Drăgușanu, de care aceasta s-a despărțit cu scandal, a fost ridicat de mascați în baza acuzației de sechestrare a unei tinere de origine americană, chiar în vila sa din Voluntari. Tristan Tate ar fi proprietarul unei firme de videochat, iar Emma Gabbey ar fi fost ademenită de acesta să vină în România prin metoda „loverboy”.

În anul 2018, Tristan Tate era prezentat de către iubita sa de atunci, Bianca Drăgușanu, ca fiind un tânăr din Marea Britanie foarte bogat. Tânărul apărea mereu cu mașini de lux la evenimentele exclusiviste din București, adoptând deseori o atitudine arogantă, conform rețeteșivedete.ro.

Tristan Tate conducea o firmă de videochat

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Tristan Tate, invocând „lipsa de respect cu care a tratat-o”, așa cum afirmă sursele din anturajul vedetei. Mai mult, Tate ar fi fost proprietar al unei firme de videochat, acolo unde ar fi vrut să o angajeze și pe blonda lui Bote.

După o perioadă de dispariție din spațiul public autohton, Tristan Tate este implicat într-un dosar de lipsire de libertate a unei tinere din SUA, în vârstă de 21 de ani. Alături de el, fratele său, Andrew Tate a fost și el ridicat de mascați, pentru complicitate.

Supranumit „ Cobra Tate”, Andrew este deținătorul unui studio de videochat din Los Angeles, iar sursele din presă spun că el și fratele său ar fi extins afacerea și în România. Tristan Tate ar deține un studio de același gen în București, iar la Brașov cei dei ar fi înființat două afaceri în domeniul agricol.

Tânăra din SUA, victima unui „loverboy”

Emma Gabbey venise din SUA în România, unde credea că urmează să trăiască o frumoasă poveste de dragoste cu Tristan Tate, dar se pare că acesta era, de fapt, un veritabil „loverboy”, care ar fi ademenit-o pe fată în vila din Voluntari, cu scopul de a o obliga să facă videochat, conform sursei citate.

Văzând că este victima unui sechestru, tânăra din SUA a alertat Ambasada Americii. Biroul de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București a apelat apoi serviciul de urgență al Poliției Ilfov, care a sesizat organele DIICOT. După descinderea în vila din Voluntari, fata a fost eliberată și dusă la un centru de protecție.

Nu este singura dată când Emma Gabbey dispare de acasă, căci în urmă cu patru ani fata a fost dată dispărută de poliția din Daytona Beach, Florida, mărturie stând chiar anunțul postat de familia fetei, pe rețele sociale, la momentul dispariției ei.

Sursa: retetesivedete.ro

Ambasada SUA avertizează cu privire la pericolele din România

Ambasada Americii anunță că a crescut numărul infracțiunilor comise împotriva turiștilor care ajung în România.

„Deşi cele mai multe infracţiuni în România nu implică confruntări violente, a avut loc a creştere a numărului de infracţiuni în care victimele au avut de suferit. Delictele comise împotriva turiştilor (furturi, jafuri, furturi din buzunar, sau înşelăciuni) sunt o problema în creştere în România. Grupuri organizate de infractori sau hoţi operează în staţiile de tren, trenuri, garniturile de metrou şi autobuzele din marile oraşe. Mai multe furturi şi atacuri au avut loc în trenuri de noapte, inclusiv în compartimente închise.

Schemele de schimburi de bani îndreptate împotriva turiştilor au devenit o problemă comună în România. Unele dintre aceste scheme sunt sofisticate, implicând persoane care pozează în poliţişti în haine civile ce acostează o potenţială victimă, arată rapid o aşa-zisă legitimaţie, şi cer paşaportul şi portofelul victimei. În multe cazuri, aceşti hoţi au reuşit să sustragă paşapoarte, cărţi de credit şi alte documente personale. În cazul pierderii sau furtului paşaportului, trebuie anunţată imediat poliţia locală sau ambasada”, atrage atenția Ambasada SUA.