Evenimentul Zilei > Actualitate > Florinel Coman, ofertat de un club important al Europei, Gigi Becali răspunde cu ironii. „Sunt mai bogat ca ei”
Florinel Coman, ofertat de un club important al Europei, Gigi Becali răspunde cu ironii. „Sunt mai bogat ca ei”

Florinel Coman, ofertat de un club important al Europei, Gigi Becali răspunde cu ironii. „Sunt mai bogat ca ei”

Fiorentina a înaintat o ofertă de 3,5 milioane de euro pentru Florinel Coman, dar finanțatorul Gigi Becali a spus că jucătorul nu pleacă nici pentru 20 de milioane de euro.

Italienii de la Fiorentina au înaintat o ofertă de transfer, pentru Florinel Coman, jucătorul celor de la FCSB, în valoare de 3,5 milioane de euro. Gigi Becali i-a ironizat pe toscan și a declarat că mijlocașul nu se va transfera de la gruparea „roș-albastră” nici pentru 20 de milioane de euro. Coman a impresionat în meciul cu Anglia, de la Campionatul European de Tineret, după ce a marcat „o dublă”.

„Sunt mai bogat ca Fiorentina, să facă ofertă la alții mai săraci. Sa ia de unde vor ei! Să fie sănătoși, la ei acasă. Și noul lor patron, la America lui. Nu discut deloc. Vreau să mă calific în grupele Europa League, pe urmă vorbesc. Acum nu mai zic nimic de vânzarea jucătorilor. În momentul ăsta, Coman nu are valoare de transfer. Nu știu cât să cer, nici 20 de milioane dacă primesc nu e suficient!”, a spus Becali la Pro X.