Florin Prunea, susţinut de foştii săi colegi de la naţională

Florin Prunea, susţinut de foştii săi colegi de la naţională

Înainte de a fi trimis în judecată pentru trafic de influenţă, Florin Prunea a făcut pe justiţiarul, neezitând să se lege de foştii săi colegi din „Generaţia de Aur”.

Atunci când Gică Popescu l-a făcut vinovat pentru golul primit de ratarea calificării în semifinalele Cupei Mondiale din 1994, directorul de Relaţii Internaţionale din FRF i-a răspuns tranşant în paginile EVZ: „Să-şi vadă de DNA-ul lui!”. Acum, când fostul mare internaţional s-a transformat dintr-un erou sindical într-un anchetat penal, toţi colegii de generaţie îi sar în ajutor.

Războiul declaraţiilor şi acuzele de ieri au fost date uitării. „Justiţia va decide. Ştiu pe propria mea piele modalitatea în care DNA trimite oamenii în judecată. Să nu ne pripim, poate Prunea va fi nevinovat. Beneficiază de prezumţia de nevinovăţie. Să aşteptăm finalul. Am şi eu proces cu DNA, care nu s-a finalizat”, ne-a declarat, ieri, Gică Popescu.

Gică Mihali este alături de Prunea în tot acest caz: „A fost prea cumsecade şi a vorbit cu toţi. Dacă n-ar fi răspuns tuturor la telefon, n-ar fi fost în situaţia asta. Nu cred că e vinovat, aşa că nu trebuie demis din federaţie. Va fi prietenul meu, indiferent de ceea ce se va întâmpla”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Şi Dan Petrescu, marele campion al Ligii I cu Unirea Urziceni, i-a ridicat moralul fostului goalkeeper al naţionalei României. „E prietenul meu. Îi doresc tot binele din lume. În rest, nu mă interesează să comentez ceva”, ne-a spus ieri „Bursucul”. (Cristian Hubali)

ATITUDINE

„Elefantul” e blând

Marian Iancu, patronul echipei de fotbal FC Timişoara, intrase la un moment dat în conflict deschis cu Prunea în scandalul legat de palmares şi de culorile clubului de pe Bega. La ceas de anchetă, „Elefantul” s-a mai îmblânzit, neuitând că el a fost la puşcărie: „Nu ştiu dacă Prunea trebuia dat afară din federaţie. Trebuie însă să fim mai atenţi la imaginea federaţiei, să fie pozitivă, fiindcă numai aşa putem aduce bani în context de criză economică. Oricât de rău ar fi duşmanul, în aceste momente trebuie să credem în prezumţia sa de nevinovăţie”.