„Florin Cîțu să facă alianță cu PSD”. Gigi Becali explică de ce România trebuie să scape de USR. Ce a putut să facă Vlad Voiculescu

„Florin Cîțu să facă alianță cu PSD”. Gigi Becali explică de ce România trebuie să scape de USR. Ce a putut să facă Vlad Voiculescu sursă: EvZ

Patronul FCSB a uimit România întreagă. Nimeni nu se aștepta la dezvăluirile pe care avea să le facă. „Îi cer lui (n.r. Florin) Cîțu să facă alianță cu PSD și să termine cu scandalurile, să scape România din pandemie. Trebuie alianță cu PSD ca să nu mai aibă ce să discute cu cei din USR”, a declarat Gigi Becali, sâmbătă, 30 octombrie, în contextul în care a dat pe față o măsură refuzată de fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, de care ar fi putut beneficia milioane de oameni.

Gigi Becali a dezvăluit că, pe vremea când Vlad Voiculescu era la conducere la Ministerul Sănătății, s-a oferit să ofere României gratuit două medicamente importante care ar fi putut salva pacienți infectați cu coronavirus. Este vorba despre Ivermectină și Arbidol. Filantropistul a mai precizat că Vlad Voiculescu nu vrea să recunoască oferta pe care a avut-o pe masă.

100 de mii de pastile de Arbidol, cu 3 euro/zi

„Știu că Arbidolul se vinde cu 100 de euro pe internet. Mai știu că unii dau 50 de euro, eu le dau gratis. Eu cumpăr cu 7 euro din Ucraina sau produc la mine, la farmacie. La mine în clinică, medicii pot produce orice tratament.

Arbidolul îl pot fabrica eu, 100 de mii de pastile pe zi, cu 3 euro pe zi. Oamenii dau 100 de euro. Avem fabrică de Arbidol la Otopeni, care face pentru Rusia. Mie nu îmi aprobă un camion la vamă în Rusia să vină în țară. Nu se fabrică pentru că e prea ieftin.”, a declarat patronil FCSB sâmbătă seară.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vlad Voiculescu avea oferta pe masă, însă a refuzat-o

Gigi Becali a dezvăluit că l-a contactat pe fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, pe vremea mandatului său, pentru a dona medicamentele României. Cu toate acestea, Voiculescu a refuzat ajutorul și nici nu ar dori să recunoască acest lucru.

„Eu l-am sunat pe Voiculescu, l-am sunat că îl cunoșteam, acum un an. I-am zis că îi dau cadou Ivermectină și Arbidol și nu mai e pandemia în România. El nu recunoaște, m-a refuzat. Oamenii pe stradă spun că nu vor vaccin, dar vor medicamente în farmacie.”, a mărturisit Gigi Becali.

„Îi cer lui Florin Cîțu să facă alianță cu PSD”

Filantropistul a lansat o propunere inclusiv pentru președintele PNL, Florin Cîțu, căruia îi cere să facă alianță cu PSD astfel încât să scape de useriști, „să termine cu scandalurile” și „să scape România din pandemie”.

„Treaba nu e financiară. Ei nu au curaj, nici dorință, nici bărbăție. Am ajuns gunoiul Europei să ne dea Olanda concentratoare. Orice medicament îl vedeți voi pe piață eu îl fac cu 10% din preț și îl dau la oameni. Virusul e un fleac, la șase-opt zile, ești tu un fleac pentru virus. Îi cer lui (n.r. Florin) Cîțu să facă alianță cu PSD și să termine cu scandalurile, să scape România din pandemie. Trebuie alianță cu PSD ca să nu mai aibă ce să discute cu cei din USR”, a declarat Gigi Becali, la România TV.