Flavius Koczi, campion universitar

Flavius Koczi, campion universitar

Gimnastul Flavius Koczi, component al lotului naţional al României, a cucerit, ieri, două medalii, una de aur şi una de bronz, în finalele pe aparate din cadrul Campionatelor Mondiale Universitare, găzduite de Belgard, informează site-ul oficial al competiţiei.

Koczi a urcat pe prima treaptă a podiumului la sărituri, unde a primit 16,187 puncte, şi a obţinut bronzul la paralele, cu un total de 14,575 puncte. Koczi a concurat şi la cal, unde a încheiat concursul pe locul 6, cu 14,375 puncte.

În finalele pe aparate a evoluat şi Marius Berbecar, care a ocupat locul cinci la sărituri (15,725 puncte) şi poziţia a şaptea la paralele (13,575 puncte).

Prima medalie pentru România la această competiţie, un argint, a fost adusă de de Simona Deac, la scrimă, în proba de spadă.

Ne puteți urmări și pe Google News

În clasamentul general pe medalii, România ocupă locul 16, pe primele trei poziţii aflându-se Coreea de Sud (17 medalii - 11 de aur, 2 de argint, 4 de bronz), China (28 de medalii - 8 de aur, 12 de argint, 8 de bronz) şi Japonia (8 medalii - 3 de aur, 2 de argint şi 3 de bronz).