Evenimentul Zilei > Sport > Fiul lui Gică Popescu, transferat la FC Voluntari. A semnat un contract pe patru ani
Fiul lui Gică Popescu, transferat la FC Voluntari. A semnat un contract pe patru ani

Fiul lui Gică Popescu, transferat la FC Voluntari. A semnat un contract pe patru ani

Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, a fost transferat definitiv la alt club din Liga 1, FC Voluntari, după ce acesta a jucat la Farul Constanța. El a semnat un contract pe patru ani.

Mijlocașul central, în vârstă de 19 ani, a fost transferat definitiv de FC Voluntari, echipa care în sezonul trecut a terminat pe locul 4 în Liga 1. Nicolas Popescu a crescut de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, dublu-campionat național cu Farul la categoriile U-17 și U-19.

„A debutat pentru echipa mare a constănțenilor în primul eșalon la data de 25 iulie 2021, strângând în total 7 partide sezonul trecut , în care a reușit o pasă decisivă.

Nicolas a participat la Campionatul European U-19 din această vară din Slovacia, fiind coleg cu Doru Andrei, un alt tânăr de perspectivă transferat de FC Voluntari în acest sezon”, se arată în postarea clubului FC Voluntari de pe rețelele de socializare.

Astfel, în urma transferului, începând de miercuri dimineața, fiul lui Gică Popescu va participa și la antrenamente.

Gică Popescu a avertizat că își va transfera fiul

Încă din luna aprilie, Gică Popescu a avertizat că își va muta fiul la o altă echipă, pentru că aceste trebuie să joace și să crească.

Într-o discuție despre situația fiului său în fotbal, Gică Popescu a menționat că deși Hagi îl vede pe Nicolas talentat, crede în continuare că are anumite lipsuri.

El a mai spus despre fiul său că e un tip longilin, iar pe această construcție e greu să pui mușchi repede, de aceea e nevoie de timp mai mult decât la unul cu centrul de greutate jos.

„Nu a fost nici măcar o secundă în timpul campionatului trecut o discuție cu Gică să-l întreb „băi, dar pe Nico nu-l bagi?”. A avut meciuri când a intrat bine, dar când joci 20 de minute, ce să faci? În primul rând, te sufoci”, a menționat Gică Popescu, potrivit gsp.ro.

În urmă cu doar o lună, Nicolas Popescu și-a prelungit contractul cu Farul până în 2025. În actualul sezon, Nicolas Popescu nu a bifat nici măcar un minut la Farul, acesta putând fi motivul pentru care și-a dorit să plece.