Evenimentul Zilei > Monden > Fiicele cântăreței Gabi Luncă sunt indignate. ”Nu au trimis o coroană la cimitir și vor să-i cânte piesele mamei?”
Fiicele cântăreței Gabi Luncă sunt indignate. ”Nu au trimis o coroană la cimitir și vor să-i cânte piesele mamei?”

Fiicele cântăreței Gabi Luncă sunt indignate. ”Nu au trimis o coroană la cimitir și vor să-i cânte piesele mamei?”

La scurt timp după moartea îndrăgitei artiste Gabi Luncă, una dintre fiicele acesteia mărturisește că a primit deja oferte de cumpărare a pieselor celebre ale artistei. Situația o intrigă pe fiica celebrei Gabi Luncă.

Rebeca Onoriu susține că a primit oferte de cumpărare a pieselor regretatei sale mame.

Fiica celebrei Gabi Luncă,Rebeca Onoriu s-a declarat indignată de gestul unor artiști despre care a spus că i-au cerut piesele mamei sale.

Rebeca Onoriu nu este dispusă să vândă piesele mamei

Fiica regretatei artiste a precizat că nu este dispusă să vândă piesele compuse de mama ei.

”Sufletul mamei nici nu s-a dus la Domnul și ei îmi cer piesele ei? N-au trimis nici o coroană la înmormântare și acum vor să-i înregistreze piesele, să-și facă reclamă la televizor cu ele? E strigător la cer! Nu le vindem nici pentru un milion de euro! Noi și acum mâncăm de pe urma pieselor mamei mele!

Mama mea a scris cântecele astea, linie melodică și versuri, tot, la lumina lumânării! Ea, când a decis să nu mai cânte melodii lăutărești, nici prin casă nu le mai fredona. Sunt cel puțin 10 artiști care mi-au cerut piesele ei, unii au avut tupeul să ne facă și oferte în bani!”, a declarat Rebeca Onoriu, potrvit click.ro.

Gabi Luncă a decedat la 83 de ani la începutul lunii aprilie

Gabi Luncă a decedat la începutul lunii aprilie, la vârsta de 83 de ani. Decesul a survenit la două săptămâni după ce a fost internată cu COVID-19 la Spitalul din Ilfov.

Gabi Luncă s-a născut în anul 1938, în Vărbilău, Prahova. Ea a devenit cunoscută încă de la vârsta de 17 ani, când era angajată la Orchestra Flacăra Prahovei din Ploiești. În 1980 a avut primul său concert peste hotare, urmat de mai multe turnee internaționale de succes.

Printre piesele cântate de Gabi Luncă se numără „Mă gândesc, neică la tine”, „Dă mamă cu biciu-n mine”, „Cântec lung de masa”, „Supărată sunt pe lume”, „Rău e doamne bolnăvioară”, „Am crescut băieți și fete” și multe altele.

În 1993, Gabi Luncă a decis să renunțe la muzica lăutărească. Ea a mai cântat doar muzică religioasă.

Gabi Luncă a declarat într-un interviu în anul 2015: ”Știu că voi pleca. Sigur, orice om, cât ai fi de tare, de tânăr, de frumos, de bogat, vei merge pe drumul de întoarcere. Toți suntem datori cu o moarte, așa se zice în cântecul nostru. De multe ori, stau în casă, singură, Biblia îmi e cel mai bun tovarăș. Mă gândesc așa, câteodată, spun: ”Doamne, când eu nu voi mai fi”, câteodată văd înmormântarea mea și zic ”Atâta lume care va veni”.