Evenimentul Zilei > Actualitate > Fetiță de 12 ani dispărută de acasă. Dacă ați văzut-o sunați la poliție!
Fetiță de 12 ani dispărută de acasă. Dacă ați văzut-o sunați la poliție!

Fetiță de 12 ani dispărută de acasă. Dacă ați văzut-o sunați la poliție!

O fetiță în vârstă de 12 ani, dintr-o localitate din județul Sibiu, este căutată de polițiști după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Poliţiştii sibieni caută o adolescentă în vârstă de 12 ani, din localitatea Cisnădie, care a plecat de la locuința părinților spre cea a bunicului său, situată în aceeași localitate, fără să mai revină acasă. Conform unui comunicat de presă, persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea fetiței sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Fata, care se numește Teodora Antonia Neamțu, nu a mai fost văzută de duminică, în jurul orei 11.00, când a plecat de acasă către locuința bunicului ei. Cum fata nu s-a mai întors acasă, mama acesteia a apelat la poliție, reclamând această dispariție.

Conform semnalmentelor transmise de polițiști Teodora Antonia Neamțu măsoară 1.65 metri înălțime, are o greutate de 50 de kilograme, păr brunet, lung, ochi căprui, ten alb și statură robustă. La data la care a dispărut, fetița purta o geacă roșie, pantaloni jeans albastru și încălțăminte sport de culoare neagră cu paiete multicolore. Ca semne particulare, tânăra are aluniță în zona barbiei, pe partea stângă.

În momentul în care a plecat la bunicul său, Teodora Antonia Neamțu avea asupra sa un rucsac negru în care ținea un laptop.

Poliția face apel la cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră să contacteze de urgență cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Cadavrul incendiat într-o valiză

În altă ordine de idei, cadavrul unei femei a fost descoperit, vineri seară, la marginea unui drum, pe un câmp între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, din județul Giurgiu. Un şofer de TIR a văzut flăcările de pe marginea şoselei și, crezând că este un incendiu de vegetație a oprit și a coborât să-l stingă. În momentul în care flăcările s-au mai domolit, el a observat că este vorba de un cadavru și, astfel, a sunat la 112, anunțând poliția.

După stingerea incendiului, anchetatorii au constatat că trupul femeii din geamantan era carbonizat în proporție de 90%.

Potrivit rezultatelor autopsiei, femeia, a cărei vârstă a fost estimată între 15 și 25 de ani, ar fi fost bătută până la moarte, iar mai apoi băgată în valiză și incendiată. Conform anchetatorilor, ucigaşul i-a dat foc pentru a-şi acoperi urmele.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: