“Este o dovada de respect fata de devotamentul cetatenilor olteni care au votat in numar foarte mare la alegerile europarlamentare. Premierul a promis ca isi va lansa candidatura in municipiul resedinta de judet care va da cel mai mare scor dintre municipii. Ceea ce s-a si intamplat la noi”, a precizat Lia Olguta Vasilescu. 

Lansarea candidaturii lui Victor Ponta in alegerile prezidentiale va incepe marti, la orele 18.00, la Sala Polivalenta in prezenta a 6.000 de oameni.

„Lansarea este una austera. Va fi totul foarte solemn. Noi am propus un program al artistilor Operei Romane insa nu au dorit. Va fi fara fast, fara baloane, fara bannere. Este dorinta lor, insa vom avea ceva surprize (…)”, a mai precizat pentru EVZ vicepresedintele PSD Olguta Vasilescu. 

Tot marti, la Primaria Craiova, intre orele 12.00-14,30, va avea loc Comitetul  Asociatiei Municipiilor din Romania  (AMR) la care vor participa toti primarii, sau reprezentantii acestora, din toate formatiunile politice PDL, PNL, PSD, etc.

Cine va urca totusi pe scena Salii Polivalente din Craiova si ce surprize vor avea sustinatorii lui Victor Ponta afla din editia de print a EVZ de marti.