Evenimentul Zilei > Actualitate > EXATLON, prima confruntare și primele izbucniri. Se refac strategiile
EXATLON, prima confruntare și primele izbucniri. Se refac strategiile

EXATLON, prima confruntare și primele izbucniri. Se refac strategiile

Cea de-a doua ediție a „Exatlonului” a început cu mare fast, dar și cu primele neînțelegeri între coechipieri. Desigur, nu se cunosc încă foarte bine, iar miza foarte mare de 100 000 de euro înflăcărează spiritele încă de la început.

Remarcată încă de la început datorită implicării și punctelor pe care le-a adus echipei ”Faimoșilor”, Cristina Nedelcu, multiplă campioană mondială, europeană și națională la gimnastică aerobică, a fost considerată de către colegi drept cea mai bună variantă în al doilea meci, jocul bonus, potrivit cancan.ro

Cristina Nedelcu a reușit să obțină un timp mai bun decât al adversarei sale, Ana-Maria Otvoș, ajungând de cele mai multe ori prima la obstacol, dar cu toate acestea le-a reproșat coechipierilor că strategia de a o desemna pe ea a fost greșită. Explicația? Concurenta nu se simte deloc sigură în momentele de final ale traseului.

Pierzând puncte importante în fața adversarei din echipa ”Războinicilor”, Cristina Nedelcu a izbucnit, luându-și coechipierii prin surprindere: “V-am spus că degeaba trimiteți cel mai rapid om pe traseu. Trebuie să învățam să facem strategia…”

Rămâne de văzut dacă echipa ”Faimoșilor” a tras concluziile care se impuneau după această primă sincopă și dacă strategia viitoare va avea sorți de izbândă în fața unei echipe a ”Războinicilor” care a obținut, ieri, primele victorii.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: