Remarcată încă de la început datorită implicării și punctelor pe care le-a adus echipei ”Faimoșilor”, Cristina Nedelcu, multiplă campioană mondială, europeană și națională la gimnastică aerobică, a fost considerată de către colegi drept cea mai bună variantă în al doilea meci, jocul bonus, potrivit cancan.ro

Cristina Nedelcu a reușit să obțină un timp mai bun decât al adversarei sale, Ana-Maria Otvoș, ajungând de cele mai multe ori prima la obstacol, dar cu toate acestea le-a reproșat coechipierilor că strategia de a o desemna pe ea a fost greșită. Explicația? Concurenta nu se simte deloc sigură în momentele de final ale traseului.

Pierzând puncte importante în fața adversarei din echipa ”Războinicilor”, Cristina Nedelcu a izbucnit, luându-și coechipierii prin surprindere: “V-am spus că degeaba trimiteți cel mai rapid om pe traseu. Trebuie să învățam să facem strategia…”

Rămâne de văzut dacă echipa ”Faimoșilor” a tras concluziile care se impuneau după această primă sincopă și dacă strategia viitoare va avea sorți de izbândă în fața unei echipe a ”Războinicilor” care a obținut, ieri, primele victorii.