"Ultima lovitură dată democraţiei o reprezintă scrisoarea angajament a liderilor coaliţiei şi a primului ministru de desfiinţare a CCR, ANI, DNA şi CNSAS. Este cireaşa de pe tort, în termeni negri, a compromiterii democraţiei şi statului de drept în România. Practic, este verdictul final al condamnării democraţiei şi a perspectivei statului de drept în România şi al pierderii definitive a credibilităţii externe a liderilor coaliţiei cu privire la aceste elemente", declară fostul premier al României.
Astăzi a fost făcut public un document prin semnat de liderii USL Victor Ponta, Daniel Chiţoiu şi Daniel Constantin, cu CNSC. Acesta menţiona că liderii USL sunt de acord, "în principiu", cu lista obiectivelor propuse de entităţile componente ale CNSC, prin Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate. Printre obiective figurau desfiinţarea Curţii Constituţionale, a DNA şi a ANI.
CITIŢI ŞI:

  • Preşedintele interimar al PNL, Daniel Chiţoiu, spune că a semnat "un calendar"
  • Andrei Chiliman îi cere socoteală lui Daniel Chiţoiu privind semnarea protocolului cu CNSC. Atac voalat la Crin Antonescu
  • Dovada LOVITURII DE STAT. Ponta a semnat un document sinistru. CNSC vrea controlul TVR şi instituirea dictaturii populare!