Evenimentul Zilei > Actualitate > Elevii de la Colegiul German Goethe, la „Ora de Exatlon”
Elevii de la Colegiul German Goethe, la „Ora de Exatlon”

Elevii de la Colegiul German Goethe, la „Ora de Exatlon”

Foștii concurenți „Exatlon” au trăit la maximum, alaturi de copii, emoția evoluției pe traseele organizate în sala de sport.

Vladimir Drăghia, Anca Surdu, Cătălin Cazacu, Ana Georgescu, Adrian Blidaru, Ștefan Floroaica și Cristi Geamăn au ajuns în mijlocul elevilor de la Colegiul German Goethe, din București, pentru „Ora de Exatlon”.

Campania „Ora de Exatlon” este inspirată din show-ul fenomen care a redeschis copiilor bucuria de a se juca și de a face sport și își propune să ducă mai departe spiritul acestuia: fairplay-ul și bucuria competiției.

Sala de sport a fost luată cu asalt de copiii care au avut ocazia să își intâlneasca eroii, pe unii dintre cei care i-au inspirat și care i-au ținut cu sufletul la gură de-a lungul primului și celui de-al doilea sezon „Exatlon”.

Elevii au intrat pe traseele concepute de profesorul de educație fizică și sport special pentru vârsta și pregătirea lor, si le-au demonstrat foștilor concurenți de la „Exatlon” ca sunt și ei adevărați campioni. Au sărit peste obstacole, și-au testat echilibrul, îndemanarea, au fost susținuți de colegii lor și de foștii concurenți de la „Exatlon”, într-o efuziune generală.

Foștii concurenți „Exatlon” au răspuns curiozităților celor mici, au oferit autografe, s-au fotografiat alături de ei și au trăit la maximum, alături de aceștia, bucuria competiției.

„Ora de Exatlon” continuă săptămânile următoare, în școlile din București, chiar în sălile de sport, în mijlocul copiilor, pentru a le cultiva acestora în continuare spiritul de campioni, și a le prilejui întâlnirea cu cei care îi inspiră să devină tot mai buni.