Evenimentul Zilei > Monden > Elena Băsescu, invidiată și de femei, și de bărbați. A fost la vârful politicii, iar acum, la 42 de ani, dă lecții de voință de fier
Elena Băsescu, invidiată și de femei, și de bărbați. A fost la vârful politicii, iar acum, la 42 de ani, dă lecții de voință de fier

Elena Băsescu, invidiată și de femei, și de bărbați. A fost la vârful politicii, iar acum, la 42 de ani, dă lecții de voință de fier

Elena Băsescu este într-o formă de zile mari când vorbim despre aspectul fizic. Fostul europarlamentar și-a afișat pe Instagram abdomenul lucrat, după o rundă de antrenament. Se vede efortul depus, EBA este tonifiată și aproape că se pot număra pătrațelele.

Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, a fost dintotdeauna preocupată de aspectul fizic, iar faptul că a avut trei nașteri a ambiționat-o și mai tare să fie în top.

Elena Băsescu, formă fizică de invidiat

Elena are două fete, pe Sofia și pe Anastasia, în vârstă de nouă, respectiv patru ani, dar și un băiat, pe Traian, în vârstă de șapte ani.

Sofia și Traian sunt rezultați din fosta căsnicie cu Bogdan Ionescu, iar mezina familiei este din fosta relație cu Cătălin Gheorghe.

Așadar, deși este o mamă singură, vedeta știe cum să aibă grijă și de nevoile ei. Elena Băsescu este mereu activă și este adepta sporturilor de sezon.

Sursa: Instagram/ Elena Băsescu

Elena Băsescu, despre viața de familie

Elena Băsescu practică pilates, paddling, surf și ski. La un moment dat, bruneta a povestit cum e viața alături de trei copii.

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim. A fi mama a trei copii nu mi se pare un lucru atât de greu, așa cum poate se vede din exterior. Primesc ajutor, nu ascund asta. Primesc ajutor de la bunici. Sofia și Traian sunt omogeni. Se înțeleg, au răbdare, mă ajută cu Anastasia, sunt foarte implicați. Nu există gelozii între ei.

Au așteptat-o cu nerăbdare de când era în burtică, abia așteptau s-o cunoască. Tata e un bunic exemplar, implicat și dedicat, dar care nu dorește să-și răsfețe nepoții peste măsură. Este sever când vine vorba de educație, cum a fost și cu mine și cu sora mea. Are foarte multă răbdare cu nepoțeii lui”, a explicat fiica lui Traian Băsescu, pentru Kanal D.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: