Elena Băsescu are de ce să fie mândră. Fiica fostului președinte al României l-a sărbătorit pe bărbatul familiei, Traian Jr., cu prilejul împlinirii a șase ani. Pe 31 ianuarie, a ținut să marcheze această aniversare.

Cu acest prilej, a primit urări din partea a mii de persoane care au ținut să-i felicite, atât pe el, cât și pe mama sa. Elena Băsescu este fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu. Ea își crește singură cei trei copii care îi înseninează viața, arată publicația online Rețete și Vedete.

Fiica fostului președinte a ținut să marcheze această zi, unică în viața fiului ei, postând o fotografie pe rețelele de socializare. Mai ales că, acum, acesta a devenit bărbatul familiei.

Elena Băsescu are de ce să fie mândră

Deși este victimă a numeroase răutați, multe din cauza numelui pe care îl poartă, Elena Băsescu reușește să le ignore. Este conștientă că nu este ușor să fii fiica unui fost președinte. Mai ales a lui Traian Băsescu. Cu atât mai mult cu cât acesta nu a fost, nici pe vremea când era președinte, și nici acum, ca europarlamentar, un tip comod.

Elena Băsescu are două fiice și un fiu. Sofia, fiica cea mare, are șapte ani, iar Traian Junior a împlinit 6 ani pe 31 ianuarie. Sofia și Traian Junior sunt copiii Elenei Băsescu și ai fostului soț, Bogdan Ionescu, Syda, arată Rețete și Vedete.

Pe 4 iunie 2018, fiica fostului preşedinte a mai născut o fată, Anastasia. Tatăl acesteia este fostul iubit al Elenei, omul de afaceri Cătălin Tomată (26 de ani). Relația celor doi nu a rezistat foarte mult și, după o perioadă în care au fost împreună, s-au separat.

„Fata lu’ tata” a devenit o mămică responsabilă

Dacă în trecut era considerată „fata lu’ tata”, o prințesă răsfațată, preocupată de modă, în prezent Elena Băsescu s-a schimbat. La 40 de ani, și-a deschis propria afacere cu haine de copii și a intrat în politică, în PMP. Ea a candidat, de altfel, pentru un mandat în Parlament, din partea acestei formațiuni.

Cea mai mare parte a timpului, și-o petrece, însă, alături de cei mici, în familie, la joacă sau în bucătărie.