Întoarsă de curând din Europa, unde a participat la o sumedenie de alte proiecte în care este implicată, Nadia Comăneci nu a ratat ocazia de a vizita baza sportivă care-i poartă numele. „Sunt mândră de acest proiect care ajută copiii din toate punctele de vedere. Aici, prin gimnastică, se pun bazele viitorilor sportivi care vor putea urma orice disciplină vor dori, pentru că gimnastica îți asigură temelia cu care poți construi performanța”, a mărturisit Nadia în fața camerelor de luat vederi.

Surpriza de care au avut parte micuții sportivi a fost cartea cu autograf a Nadiei, „Scrisori catre o tânără gimnastă”, pe care Zeița de la Montreal a dăruit-o fiecăruia în parte, la sfârșitul întrevederii.

GymNadia este un proiect dezvoltat de Fundațiile Țiriac și Nadia Comăneci în cadrul locației Țiriac – Telekom Arena din Otopeni. Sala este dotată cu echipamente de cea mai înaltă calitate, furnizate de către compania American Athletic Inc (AAI) pentru sportivii cu vârstele cuprinse între 2 și 6 ani.