Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz.TV. Nadia Comăneci despre proiectul care-i poartă numele: „Sunt mândră. Gimnastica îți asigură temelia cu care poți construi performanța”
VIDEO

Evz.TV. Nadia Comăneci despre proiectul care-i poartă numele: „Sunt mândră. Gimnastica îți asigură temelia cu care poți construi performanța”

Nadia Comăneci a vizitat ieri baza sportivă GymNadia, dedicată antrenamentelor de gimnastică pentru cei mici, o bază dezvoltată în parteneriat cu Fundația Țiriac. Ce a spus despre stadiul în care se află, în momentul de față, sportul românesc și ce soluție vede pentru ieșirea din criză.

Întoarsă de curând din Europa, unde a participat la o sumedenie de alte proiecte în care este implicată, Nadia Comăneci nu a ratat ocazia de a vizita baza sportivă care-i poartă numele. „Sunt mândră de acest proiect care ajută copiii din toate punctele de vedere. Aici, prin gimnastică, se pun bazele viitorilor sportivi care vor putea urma orice disciplină vor dori, pentru că gimnastica îți asigură temelia cu care poți construi performanța”, a mărturisit Nadia în fața camerelor de luat vederi.

Surpriza de care au avut parte micuții sportivi a fost cartea cu autograf a Nadiei, „Scrisori catre o tânără gimnastă”, pe care Zeița de la Montreal a dăruit-o fiecăruia în parte, la sfârșitul întrevederii.

GymNadia este un proiect dezvoltat de Fundațiile Țiriac și Nadia Comăneci în cadrul locației Țiriac – Telekom Arena din Otopeni. Sala este dotată cu echipamente de cea mai înaltă calitate, furnizate de către compania American Athletic Inc (AAI) pentru sportivii cu vârstele cuprinse între 2 și 6 ani.