Meciul Ludogoreț-Steaua, ce va avea loc în această seară, a fost prefațat, de un scandal în Consiliul de Administrație al TVR, care s-a lăsat cu o internare în spital, anunță inpolitics.ro.

După turul meciului Steaua-Ludogoreț, transmis pe 19 august, în direct la TV, de trei posturi, Digisport, Dolcesport și TVR 1/HD, a avut loc o dezbatere furtunoasă în ședința CA al TVR. Președintele Stelian Tănase a cerut explicații din partea producătorului general Cristian Zgabercea, vizavi de costul uriaș al drepturilor de transmisie, cca.45.000 de euro, deși celelalte posturi plătiseră doar o treime din suma respectivă.
Potrivit Inpolitics, Directorul TVR-ului i-a cerut lui Zgabercea un raport justificativ concis, acesta suferind o criză cardiacă în plină ședință, care a făcut necesară chemarea urgentă a unei ambulanțe și transportarea acestuia la spital.

Argumentul adus în favoare sumei uriașe a fost acela că transmisia high definition a TVR ar fi ”mai clară” decât a celorlalte două televiziuni HD concurente, ceea ce duce implicit costuri mai mari.