Evenimentul Zilei > Monden > După 18 ani, DOI ACTORI CELEBRI au DIVORŢAT OFICIAL. El s-a cuplat cu O FEMEIE MAI TÂNĂRĂ CU 20 DE ANI
După 18 ani, DOI ACTORI CELEBRI au DIVORŢAT OFICIAL. El s-a cuplat cu O FEMEIE MAI TÂNĂRĂ CU 20 DE ANI

După 18 ani, DOI ACTORI CELEBRI au DIVORŢAT OFICIAL. El s-a cuplat cu O FEMEIE MAI TÂNĂRĂ CU 20 DE ANI

Doi actori foarte cunoscuţi au semnat recent actele care au oficializat despărţirea apărută în 2014.

Divorţul actorilor Melanie Griffith şi Antonio Banderas a fost finalizat de curând în Statele Unite, conform contactmusic.com, iar actriţa va primi o pensie alimentară de 65.000 de dolari pe lună.

Divorţul a fost însă finalizat în această săptămână, prin semnătura unui judecător de la Tribunalul pentru chestiuni familiale din California. Melanie Griffith şi Antonio Banderas vor împărţi doar veniturile obţinute din filmele lansate după 2004 şi până la despărţirea lor de anul trecut.

Melanie Griffith a primit casa de vacanţă pe care fostul cuplu o cumpărase în Colorado. Este cel de-al patrulea divorţ pentru Melanie Griffith şi cel de-al doilea pentru Antonio Banderas, care a început o relaţie cu Nicole Kimpel, consultant în investiţii, cu 20 de ani mai tânără decât el.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.