Evenimentul Zilei > Monden > Dramă cumplită pentru Mirela Vaida! Este crunt, pur şi simplu crunt. Alertă în media
Dramă cumplită pentru Mirela Vaida! Este crunt, pur şi simplu crunt. Alertă în media

Dramă cumplită pentru Mirela Vaida! Este crunt, pur şi simplu crunt. Alertă în media

Prezentatoarea emisiunii Acces direct (Antena 1), Mirela Vaida, a dezvăluit recent prin ce dramă cumplită a fost nevoită să treacă în tentativa de a deveni mamă pentru prima oară.

În cadrul unui interviu acordat pentru revista Unica, Mirela Vaida a vorbit despre ceea ce a fost una dintre marile cumpene ale vieţii sale: două sarcini pierdute. În prezent, moderatoarea emisiunii Acces direct are 3 copii, dar numai ea ştie cât de greu a fost drumul până aici.

Greu şi foarte solicitant mai ales în plan psihic pentru o femeie, care după o astfel de experienţă traumatizantă poate cădea într-o depresie ce poate lăsa urme adânci pentru restul vieţii. Din fericire, n-a fost cazul la Mirela Vaida, care astăzi are puterea de a rememora acele momente de grea încercare sufletească pentru orice cuplu.

Mirela Vaida a păstrat doar partea bună

În interviul acordat pentru revista Unica, Mirela Vaida a povestit cât de mult şi-a dorit copii, dar şi cum a reacţionat după ce a pierdut prima sarcină. Din experienţa ei, vedeta tv a extras anumite învăţăminte pe care le-a transmis mai departe şi altor femei.

„Da, eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată. Femeile trebuie să înțeleagă că astăzi, din cauza stresului şi a modului de viață, din cauza poluării şi a ceea ce mâncăm, ne luptăm cu o afecțiune numită infertilitate.

În momentul în care tu rămâi însărcinată, dar pierzi sarcina, din varii motive, înseamnă că un prim pas a fost făcut, înseamnă că tu poți să rămâi însărcinată, şi ăsta e cel mai important lucru. Sunt sarcini toxice, pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, aşa cum am avut şi eu una, şi era foarte periculoasă”, a declarat Mirela Vaida.

N-a uitat de credinţa în Dumnezeu

În opinia prezentatoarei emisiunii Acces direct, un factor important care a ajutat-o enorm în gestionarea pierderii celor două sarcini a fost credinţa în Dumnezeu. „Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri.

Pentru că mi-am dat seama cât de mult îmi doresc copii şi că, după ce i-am avut pe primul şi pe al doilea, nu m-am gândit o secundă că nu mi l-aş dori pe al treilea. Devin şi mai mari dragostea pentru copii şi dorința de a avea o casă plină după ce tu nu poți să duci două sarcini.

Corpul selectează natural ce e sănătos pentru tine şi ce nu. Dacă trupul meu a respins două sarcini, înseamnă că ele nu erau bune. Şi atunci am primit acest lucru aşa, am fost şi mi-am făcut nişte controale mai amănunțite, mi-am dat seama că nu e nicio problemă la mine şi că a fost doar destinul. M-am dus cu credință înainte, am trecut peste asta şi iată dovada, am născut 3 copii în 4 ani, toți pe cale naturală, alăptați exclusiv până la 6 luni. Nu a fost uşor, dar este ceea ce eu mi-am dorit foarte mult şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face la fel”, a mai spus vedeta de la Antena 1.

sursa: viva.ro