Evenimentul ZileiSocialCOVID-19. Alertă: Pericol mare pentru milioane de copii, în școli! Profesorii, cu poalele în cap

COVID-19. Alertă: Pericol mare pentru milioane de copii, în școli! Profesorii, cu poalele în cap

COVID-19. Alertă: Pericol mare pentru milioane de copii, în școli! Profesorii, cu poalele în cap
O postare în care personalul din învăţământ este anunţat că are prioritate la vaccinare a strâns comentarii dure, poziții contrarii și pe alocuri hilare ale dascălilor.

Declaraţia medicului Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din România, că profesorii vor fi incluşi în primul val de vaccinare a atras multe comentarii ironice şi dure, potrivit Adevărul.

Cel mai mulţi dintre dascăli au spus că nu au încredere în vaccinuri şi cedează locul lor „guvernanţilor şi parlamentarilor”. Pe Grupul Profesorilor din România, o postare pe această temă a strâns tot felul de păreri. Redăm mai jos doar câteva dintre reacțiile postate de profesori din toată ţara.

„Să ne pupați undeva”

Cotor Incuţa, profesor în Teiuş: „Serios? Am ajuns și cobai? Dacă refuz ce îmi fac? M-am săturat de atâtea ordine pe care le primim! Să se vaccineze ei primii. Politicienii noştri dragi în frunte cu madam ministra educaţiei!”

Laura Camelia, profesor la Colegiul National „Mihail Sadoveanu: „Avem şi noi, în sfârşit, prioritate la ceva! Nici acum nu suntem mulţumiţi? Cârcotaşi mai sunteţi…”

Nicoleta Ana, profesor la C.S.E.I. „Paul Popescu Neveanu” Timişoara: „Nu vreau să mă vaccinez… vaccinul vostru este un experiment. Amintiţi-vă câte eşecuri au fost cu vaccinul Hpv (în țări precum India), să nu uităm de vaccinul antipoliomielitic care a avut urmări catastrofale (chiar la o mătuşă de-a mea, pareză – şi era copilă) aşa că în faza asta de testare răspunsul meu este nu… devenim cobaiii Europei….”

Eni Vintan, profesor Colegiul Tehnic Dorin Pavel Alba Iulia: „Cedez un loc în faţă!”.

Carmen Moroiu, profesor Brăila: „Să ne pupaţi undeva!”.

Cristina Maria Comănescu Feraru, profesor în Constanţa: „Mai întâi preşedintele, guvernul, parlamentul… ei sunt primii la toate!!! Noi…mai la coadă…după priorităţi…!!!”.

„Marș, mă!”

Ana Lavinia Stoica, profesor în Râmnicu Vâlcea: „Marş, mă. Îi las pe doctori şi politicieni”.

Viorel Amăricăi, profesor Focşani: „Aştept calm să vă vaccinaţi VOI…Vedem care sunt rezultatele şi, după câteva luni, mă vaccinez şi eu (DACĂ a fost treaba bună la voi)”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: