Evenimentul Zilei > Actualitate > Dragoste până la moarte între clanurile Duduianu și Rinu. Emi Pian și-a prevestit moartea
Dragoste până la moarte între clanurile Duduianu și Rinu. Emi Pian și-a prevestit moartea

Dragoste până la moarte între clanurile Duduianu și Rinu. Emi Pian și-a prevestit moartea

Nimeni nu se aștepta ca interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduienilor să fie omorât chiar de unul dintre cei mai buni prieteni ai acestuia.

Dovadă că între cele două clanuri, Duduianu și Rinu exista o relație foarte strânsă de prietenie sunt mesajele pe care aceștia le postau pe rețelele lor de Instagram.

Atât Emi, cât și Ciprian Pian îl considerau ca pe un frate pe cel care a ridicat cuțitul cu care a făcut crima.

Cu doar o lună înainte de tragedie, Laurențiu Duduianu, cunoscut drept Ciprian Pian, și Napy, își transmiteau salutări unul altuia pe rețelele de socializare.

Laurențiu Duduianu și Napy își trimeteau la sfârșitul lunii iunie mesaje în care se salutau reciproc.

„Te pup, vărule”, este mesajul pe care Ciprian Pian îl trimitea la vremea respectivă către membrul clanului Rinu. În același sentiment Napy i-a răspuns: „Te pup, Cip”. Se pare că între cele două clanuri, la momentul respectiv, nu exista nicio neînțelegere, însă acest lucru avea să se schimbe în curând.

Mai mult chiar, și Emi Pian și-a declarat apropierea față de Napy prin intermediul unui live pe Facebook.

Emi Pian a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că Napy îi este foarte apropiat, ca un frate.

Pe un „live” pe rețelele de socializare, Emi Pian, după ce a ieșit din închisoare a vorbit cu Napy și îi spunea că îi este ca un frate.

„Napy, frățiorul meu! Să trăiască copiii tăi, Napy! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, vărule și… condoleanțe! (Pentru o rudă a lui Napy – n.r.) Îmi pare rău din suflet, să mor eu dacă te mint, știi că îl respectam  foarte mult. Tu și copiii tăi sunteți ca familia mea, să mor eu dacă te mint, cât oi trăi eu pe pământ! Sunt lângă tine și lângă băieții tăi. Trăiască nepoții și soția și tot ce iubești.

Napy, dacă ieși pe afară, pe aici, fără muzică, fără alea. Fac și eu un berbec. Treci pe la fratele tău, bem un pahar de vin, că nu te-am văzut de doi ani. Să mor eu de nu mi-e dor de tine”, îi transmitea Emi Pian lui Napy, în urmă cu puțin timp.

Chiar dacă moartea sa a fost surprinzătoare pentru toată lumea, se pare că Emi Pian a prevestit, într-un fel, ce avea să se întâmple. Într-un live pe rețelele de socializare acesta își mărturisește sentimentele sincere pentru frații săi, cărora le transmite un mesaj emoționat.

Totul pare să fie cumva un mesaj de adio, Emi Pian parcă presimțind că nu avea să îi mai vadă niciodată.

„Dacă se uită frații mei la live-ul ăsta, eu unul pot să le spun direct… Îi iubesc foarte mult! Pe toți în egală măsură”, a spus Emi Pian, cu ochii în lacrimi, potrivit cancan.ro