Evenimentul Zilei > Monden > Dragnea va turba! Irina Tănase adora plăcerile oferite de Paul. Dovezi-bombă
Dragnea va turba! Irina Tănase adora plăcerile oferite de Paul. Dovezi-bombă

Dragnea va turba! Irina Tănase adora plăcerile oferite de Paul. Dovezi-bombă

Irina Tănase este în centrul unui scandal de proporții după ce s-a aflat ce a făcut cu Paul, celebrul playboy din Galați și totodată bărbatul din cauza căruia Liviu Dragnea s-a despărțit de tânăra în vârstă de 29 de ani. Atenție, urmează stenograme incendiare, care au conținut interzis minorilor.

Amintim că Liviu Dragnea a publicat marți un mesaj în care oferă anumite detalii despre despărțire. În aceeași zi au apărut și dezvăluiri despre cordaciul Irinei Tănase. Este vorba despre Paul, un playboy din Galați, care trăiește viața la maximum, vânând femei frumoase deși ar fi căsătorit.

Tot marți, Codrin Ștefănescu – care l-a susținut pe Dragnea în perioada detenției de la penitenciarul Rahova – a confirmat că fostul lider al PSD a renunțat la relația cu Irina Tănase.

Miercuri, jurnaliștii de la cancan.ro au publicat stenogramele incendiare în care Irina Tănase și Paul arată că plăcerile trupești reprezintă totul pentru ei. Mai departe vom expune dialogurile obscene pe care cei doi le aveau fie înainte, fie după ce întrețineau relații intime.

Ibovnicii simțeau că legătura lor necinstită poate fi descoperită, așa că și-au pregătit o strategie. În schimbul de mesaje pe WhatsApp, Paul i-a recomandat Irinei să lase telefonul acasă pentru a nu fi depistată de Dragnea.

Irina Tănase s-a iubit cu Paul și în urmă cu peste un deceniu

Amintim că Paul și Irina s-au cunoscut pentru prima data în urmă cu peste 10 ani, conform cancan.ro. Sunt șanse mari ca legătura lor amoroasă să fi fost reluată când Liviu Dragnea era în spatele gratiilor.

„IRINA: Ți-e dor de ț–le astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine să mă f–i un pic

AMANTUL: Într-o zi când nu e T.

Liviu Dragnea a sărutat-o pasional pe Irina Tănase
sursa: Arhiva EVZ – Dragnea și Irina Tănase s-au sărutat cu patos în ziua eliberării de la penitenciarul Rahova

(…) M-am gândit ce să zici. Zici că mergi la salon și vin și te iau eu prin spate și spui că a durat acolo. Dar să lași telefonul acasă, se prinde ăla de locații.

IRINA: O să văd cum fac să vin. Las mesaj că vine.

AMANTUL: OK.

(…) AMANTUL: Iub, te-am regulat cum trebuie?

IRINA: Mi-e frică, e ăsta și mai dubios. Te sun imediat ca să nu mai vorbim aici. Că nu vreau să mai risc″, se arată în stenogramele obținute de jurnaliștii de la cancan.ro.

Despre Paul s-a mai aflat că este fiul unui influent om de afaceri din Galați. Se pare că tatăl său deține o mare firmă de construcții.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: