Evenimentul Zilei > Monden > Ultimele cuvinte pe care Liviu Dragnea i le-a spus Irinei. Mulți o suspectau, dar acum nu mai e niciun dubiu
Ultimele cuvinte pe care Liviu Dragnea i le-a spus Irinei. Mulți o suspectau, dar acum nu mai e niciun dubiu

Ultimele cuvinte pe care Liviu Dragnea i le-a spus Irinei. Mulți o suspectau, dar acum nu mai e niciun dubiu

Aşa cum anunța şi Liviu Dragnea pe social media, politicianul s-a despărțit de Irina spunând că: există schimbări în viața fiecăruia și există decizii.. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

Nu mai sunt dubii asupra faptului că Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărţit. Potrivit unor surse, fostul lider PSD s-a mutat din apartamentul în care locuia alături de iubita sa.

A fost o capcană în care Liviu Dragnea a căzut?

Decizia tranșantă a lui Liviu Dragnea ar fi venit după ce un prieten i-ar fi arătat un filmuleț cu Irina în compania unui bărbat. Sub impulsul de moment, Liviu Dragnea a părăsit-o pe tânără. Politicianul nu i-ar mai fi dat, ulterior, nici măcar un mesaj Irinei, după ce s-ar fi certat grav la ultima întâlnire.

“Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit. Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat”, a povestit o sursă apropiată lui Dragnea şi Irina.

Liviu Dragnea, mesaj către Irina Tănase: “N-a apucat nici să se apere”

Liviu Dragnea, revoltat de ceea ce i s-a dat să vadă, a decis să plece de acasă în loc să stea de vorbă calm şi să asculte şi părerea ei.

“I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a mai adăugat sursa pentru click.ro.

Reacția lui Liviu Dragnea după ce s-a aflat despre despărțirea de Irina

Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării, a scris fostul lider PSD, pe Facebook.