Evenimentul ZileiMondenPaul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat

Paul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat

Paul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat
La câteva ore după ce Liviu Dragnea a transmis un mesaj în care a comentat despărțirea de Irina Tănase, s-a aflat și numele misteriosului playboy care ar fi atras-o pe calea păcatului pe tânăra în vârstă de 29 de ani. În același context, Codrin Ștefănescu a confirmat că politicianul s-a despărțit de blondina care a simțit nevoia să fie consolată sufletește și trupește.

Detenția i-a distrus relația lui Liviu Dragnea?

Probabil că asta s-a întâmplat în perioada în care Dragnea era închis la penitenciarul Rahova. Revenind la seducătorul care a păstrat patul cald în lipsa lui Dragnea, s-a aflat că acesta este fiul unui cunoscut om de afaceri din Galați.

Profitând de statutul părintelui, Paul își trăiește viața ca un hedonist veritabil. Din plăcere în plăcere și fără să țină cont că acasă îl așteaptă soția.

Profitând de calitățile fizice, o oarecare notorietate și bani, gălățeanul a fost mereu în preajma femeilor frumoase. Cu Irina Tănase s-a iubit în urmă cu peste 10 ani. N-a fost o mare poveste de dragoste. N-a lipsit pasiunea, totuși.

Și pentru că Paul a avut un impact deosebit, Irina Tănase și-a dorit să-l vadă și să-l simtă aproape de câte ori s-a putut. Conform jurnaliștilor de la cancan.ro, se pare că s-a putut de mai multe ori.

Paul și Irina. Iubire cu revenire

Așadar, profitând de faptul că Irina Tănase se simțea singură și atras probabil de noul statut al acesteia – iubită a lui Liviu Dragnea – Paul a atacat hulpav.

Liviu Dragnea a sărutat-o pasional pe Irina Tănase
sursa: Arhiva EVZ – sărutul pasional din fața penitenciarului Rahova, în momentul eliberării lui Dragnea

Din nefericire pentru cei doi iubiți, Liviu Dragnea a aflat despre legătura lor și a fost atât de scârbit din cauza acestei infidelități încât a părăsit-o imediat pe femeia mai mică decât el cu 30 de ani.

A fost un cadou urât pe care Irina Tănase i l-a făcut de Sfântul Nicolae. Trădat în dragoste și dezamăgit de cea pe care o vedea ca pe o viitoare soție, politicianul s-a retras pe domeniul de la Alexandria.

Acolo a petrecut alături de copiii săi și a încercat să treacă peste amărăciunea provocată de juna care pentru câțiva ani chiar l-a făcut să creadă că dragostea n-are vârstă.

În drum spre domeniul din Alexandria, Dragnea a aflat ceva care l-a durut și mai mult. În scurtele momente de repaos, se pare că Paul și Irina l-ar fi batjocorit pe Dragnea în ultimul hal.

foto: cancan.ro – Paul este bărbatul din stânga, fără pahar

Liviu Dragnea se gândea să se căsătorească a doua oară

Și cum să nu fie dezamăgit fostul președinte al PSD din moment ce i-a cumpărat iubitei sale un apartament. Cel puțin asta s-a tot scris în presa centrală…

Marți, când aerul din Alexandria l-a mai liniștit, Dragnea a oferit niște indicii despre despărțire, dar nu a spus clar că nu mai este împreună cu Irina.

A făcut-o, în schimb, bunul său prieten, Codrin Ștefănescu, alături de care pune bazele partidului Alianța pentru Patrie (APP).

„Chiar dacă aș ști detalii, nu m-aș băga în viața privată a prietenilor mei. Este o decizie pe care a luat-o singur și a publicat-o. A spus-o clar! Este o declarație fără echivoc”, a spus Codrin Ștefănescu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.


Accesează: