Evenimentul Zilei > Monden > Dragnea e KO! Irina Tănase, văzută cu un alt bărbat. Gestul tandru arată care e relația lor. Foto
Dragnea e KO! Irina Tănase, văzută cu un alt bărbat. Gestul tandru arată care e relația lor. Foto

Dragnea e KO! Irina Tănase, văzută cu un alt bărbat. Gestul tandru arată care e relația lor. Foto

La câteva zile după ce în presa centrală a apărut știrea despre presupusa ruptură dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase, tânără în vârstă de 29 de ani a fost fotografiată alături de un alt bărbat.

Irina Tănase nu stă la coadă pentru a-și cumpăra covrigi

În prim-plan apare un individ despre care se crede că este șoferul ei. Este vorba despre un bărbat masiv, cu părul alb și foarte manierat. Asta se poate deduce după ce respectivul a preferat să stea la coadă în locul Irinei Tănase.

Totul s-a întâmplat în fața unei patiserii din București. Blondina așteaptă cuminte pe o bancă în timp ce șoferul îi cumpără covrigi. Privind imaginile, se pare că Irina Tănase este foarte abătută după ce Dragnea a plecat din apartamentul pe care i l-a cumpărat la un moment dat.

Amintim că la acest episod s-ar fi ajuns după ce fostul președinte al PSD ar fi aflat că iubita lui mai tânără cu 30 de ani l-ar fi înșelat cu un bărbat mai tânăr. Misteriosul amant ar fi chiar un iubit pe care Irina l-a avut înainte de începe relația cu Dragnea.

Liviu Dragnea a primit o poreclă ciudată de la femeia pentru care a divorțat

De parcă nu era suficient că a fost trădat în dragoste, infidelitatea a fost completată și de batjocură. Ultimele informații arată că Irina Tănase și amorezul ei l-ar fi rănit crunt pe Liviu Dragnea.

foto: cancan.ro – șoferul stă la coadă, iar Irina stă pe bancă

Revenind la ieșirea blondinei în oraș, trebuie spus că subiectul legat de destrămarea relației a lăsat urme pe chipul ei. Cel puțin asta au remarcat fotoreporterii care au realizat imaginile din fața covrigăriei.

„Abătută și încercănată, așa și-a făcut apariția iubi-Irina, după ce Liviu Dragnea s-a retras la casa lui de la Alexandria, județul Teleorman.  (…) Privirea abătută stă mărturie! Zona Carol, dis-de-dimineață.

A ieșit la cumpărături pentru a trece peste despărțire

Irina Tănase părăsește imobilul în care a locuit cu Liviu Dragnea, iar cancan.ro obține imagini în exclusivitate. Primele imagini cu Irina Tănase după despărțirea de Liviu Dragnea

Destinația: un magazin dedicat doamnelor, în care se găsesc diferite rochii de ocazie, din zona Cașin. Ajunsă prea devreme în locația respectivă, Irina Tănase îi solicită șoferului să cumpere o mică gustare. Nimic fancy, doar niște covrigi, se arată pe cancan.ro.

foto: cancan.ro

Ulterior, tânăra a revenit la magazinul respectiv, în fața căruia s-a întâlnit cu o prietenă. Conform sursei citate, Irina era „încercănată și fără pic de strălucire și ușor abătută″.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: