Evenimentul ZileiMondenBlitz newsLiviu Dragnea o face pe Irina Tănase să plătească scump pentru presupusa infidelitate. Blondina a fost informată

Liviu Dragnea o face pe Irina Tănase să plătească scump pentru presupusa infidelitate. Blondina a fost informată

Liviu Dragnea o face pe Irina Tănase să plătească scump pentru presupusa infidelitate. Blondina a fost informată
Știrea despre presupusa ruptură apărută între Liviu Dragnea și Irina Tănase i-a luat prin surprindere pe mulți, mai ales că ei nu dădeau semne care indicau că relația nu mai funcționează normal. Până în prezent, despre acest subiect nu a vorbit decât tânăra în vârstă de 29 de ani, care a susținut că Liviu Dragnea este în continuare iubitul ei, dar ultimele vești despre fostul lider al PSD arată altceva.

Liviu Dragnea și Irina Tănase se iubeau de peste 5 ani

Așadar, la aproape 5 luni de când Liviu Dragnea și Irina Tănase se sărutau cu patos în fața porții penitenciarului Rahova, povestea lor de iubire, atât de blamată de mulți, a ajuns la final. Cel puțin asta indică ultimele vești despre Liviu Dragnea, care la jumătatea lunii iulie a fost eliberat din închisoare.

La acea vreme, imediat ce a ieșit pe porțile penitenciarului, Dragnea a ignorat întrebările jurnaliștilor și a întrebat agitat unde este Irina Tănase. Ulterior, ca într-o scenă din filme, blondina a ieșit din mulțime și a sărit în brațele bărbatului mai mare cu 30 de ani decât ea.

A fost un moment înregistrat cu nesaț de fotoreporteri și camerele televiziunilor, dar și o dovadă că între cei doi existau cel puțin câteva sentimente sincere. În prezent, situația s-a schimbat radical, iar Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina din cauză că ea ar fi menținut relația cu un iubit care i-a adus alinare sufletească și trupească înainte să fie cucerită de fostul președinte al PSD.

După ce a aflat despre presupusa infidelitate, politicianul a cedat nervos

Politicianul s-a supărat atât de mult încât a plecat din apartamentul în care locuia cu tânăra și a blocat-o pe rețelele de socializare. Dezamăgit și trădat, Dragnea a simțit nevoia să revină la origini, așa că s-a reîntors la una dintre proprietățile impozante pe care le are în județul Teleorman. Conform playtech.ro, el ar fi ales o proprietate despre care s-a tot scris în presa centrală.

Liviu Dragnea a sărutat-o pasional pe Irina Tănase
sursa: Arhiva EVZ – celebrul sărut din fața penitenciarului Rahova

„În momentul în care o să se întoarcă în Capitală, Liviu Dragnea o să se mute într-un apartament deținut de fiul său. «A plecat câteva zile la Teleorman, în vila aceea imensă. A zis că vrea să aibă câteva zile de liniște.

Săptămâna viitoare se întoarce la București și se va muta într-un apartament deținut de fiul lui în zona Unirii»″, a explicat o sursă apropiată de fostul lider PSD pentru jurnaliștii sursei citate.

Irina Tănase a negat despărțirea

În finalul acestui articol, amintim ce a spus Irina Tănase când a fost întrebată dacă mai este împreună cu Dragnea. „De unde știți dumneavoastră așa ceva? (n.r – că Liviu Dragnea s-a mutat). Păi eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău”, a declarat blondina pentru cancan.ro.


Accesează: