Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea a făcut ANUNȚUL MOMENTULUI. Ce se va ÎNTÂMPLA cu MAJORITATEA
Dragnea a făcut ANUNȚUL MOMENTULUI. Ce se va ÎNTÂMPLA cu MAJORITATEA

Dragnea a făcut ANUNȚUL MOMENTULUI. Ce se va ÎNTÂMPLA cu MAJORITATEA

Marți, la Parlament, în urma unei ședințe în care au fost reuniți atât senatori cât și deputați PSD, Dragnea a făcut o serie de declarații cu privire la propunerea pentru președinția ASF. Totodată, liderul a vorbit și despre pierderea majorității din Parlament.

„În cele trei minute au fost 100 de întrebări. Întâlnirea a fost făcută doar pentru a dsicuta despre CNA si ASF. Am acceptat cererea de amânare a votului în Plen pentru că cei de la PNL sunt plecați la Congres.  Votul pentru candidați și audierile vor avea loc săptămâna următoare”, a declarat Dragnea.

Întrebat de jurnaliști dacă se va pierde majoritatea, politicianul a spus: „Majotitatea nu se va pierde. Eu știu că domnul Tăriceanu a mai făcut o declaraie, în timpul zilei, referitore la faptul că nu este preocupat că se va pierde majoritatea”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: