Dragnea a subliniat că PSD își menține în continuare poziția în privința acestei legi, despre care spune că este „de o importanță uriașă pentru România”.

„PSD a fost de acord sa se întoarcă la comisii legea offshore. Se pare că nu se putea întruni o majoritate pentru a fi votată, iar dacă nu era votată, ar fi picat propunerea și ar fi rămas în vigoare forma inițială din vară. PSD își va susține în continuare poziția pe care a avut-o în comisii. Există calcule și simulări făcute de mai mulți specialiști, inclusiv de către Ministerul de Finanțe. Eu cred că este bine ca în comisie să fie foarte transparente și transmise publicului larg, pentru ca fiecare român să știe despre ce se discută”, declară Liviu Dragnea.

În legătură cu declarația deputatului ALDE Varujan Vosganian, care declara că dezbaterea pe marginea acestei legi nu este decât o „improvizație”, Dragnea a afirnat: „Eu nu sunt comentatorul ALDE. Am spus ce am avut de spus, este o lege de o importanță uriașă pentru România”.

Legea offshore a fost retrimisă la comisii. Decizia a fost luată în urma neînțelegerilor apărute între aleșii PSD, ALDE și UDMR.