Liderul Organizației PSD Vrancea, Marian Oprișan, a făcut o declarație la ieșirea din Comitetul Executiv Național. Acesta a vorbit despre tensiunea din timpul ședinței și l-a acuzat pe Liviu Dragnea că face pe stăpân al Partidului Social Democrat. Mai mult decât atât, acesta consideră că trebuie organizate noi alegeri la nivel de partid. Termenul la care a făcut referire se încadrează la finalul lunii octombrie.

Principalele declarații ale lui Marian Oprișan:

„Unii se mai cred stăpâni, dar PSD funcționează bine, Guvernul își face treaba pentru binele românilor. Am propus restructurarea Guvernului pentru a nu mai trece prin furcile caudine de la Cotroceni. S-a considerat că e mai rapid așa.

În anul 2019 se finalizează mandatul lui Liviu Dragnea și al conducerii și trebuie organizat congres, la finalul lunii octombrie. Liviu Dragnea mai greșește și el din când în când, dar e băiat bun.

Am spus că nu e un lucru serios mutarea unui coleg de la o organizație la alta. 

Marian Oprișan a declarat că relația dintre el și Liviu Dragnea este una principială, instituțională. 

„Eu sunt același Marian Oprișan. Adevărul e că de când a ajuns Liviu Dragnea la București, s-a metamorfozat în președintele cu anumite valențe… Mai face din când în când pe stăpânul partidului.”, a completat vicepreședintele PSD.

Comitetul Executiv al PSD a decis să îi propună pe Daniel Suciu la Ministerul Dezvoltării Regionale și pe Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor. Întrebat despre tensiunile dintre Marian Oprișan și Liviu Dragnea, fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor, a declarat că nu se pune problema de așa ceva și că Oprișan are un temperament vulcanic.