Evenimentul Zilei > Politica > DRAGNEA și DĂNCILĂ au o ÎNTÂLNIRE de gradul zero cu Timmermans. Ce explicații vor da liderii PSD despre OUG
DRAGNEA și DĂNCILĂ au o ÎNTÂLNIRE de gradul zero cu Timmermans. Ce explicații vor da liderii PSD despre OUG

DRAGNEA și DĂNCILĂ au o ÎNTÂLNIRE de gradul zero cu Timmermans. Ce explicații vor da liderii PSD despre OUG

Vineri și sâmbătă, liderul PSD, Liviu Dragnea, și premierul Viorica vor participa la Congresul Socialiștilor Europeni, care va avea loc la Madrid. Cei doi lideri ai PSD vor a avea și o întâlnire bilaterală cu Frans Timmermans, vicepreședintele Comisiei Europene.

Frans Timmermans a criticat în repetate rânduri atacurile coaliției de guvernare la adresa justiției. Marți seară, în urma CEX al PSD, premierul Dăncilă a declarat că îl va informa pe prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre OUG care modifică legile Justiţiei, scrie realitatea.net

„Voi avea o discuţie cu domnul prim-vicepreşedinte la Madrid despre această ordonanţă de urgenţă şi îi voi explica pe larg despre motivele şi ce presupune această ordonanţă de urgenţă”, a declarat Dăncilă.

La congresul de la Madrid, Timmermans va fi ales drept candidat la şefia Comisiei Europene după euroalegerile din luna mai.