Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, LOVIT DUR de Centenar! L-a făcut „cu ou și cu oțet”: „Un gangster, un tiran care DISRUGE țara! Să se facă PROTESTE”
Dragnea, LOVIT DUR de Centenar! L-a făcut „cu ou și cu oțet”: „Un gangster, un tiran care DISRUGE țara! Să se facă PROTESTE”

Dragnea, LOVIT DUR de Centenar! L-a făcut „cu ou și cu oțet”: „Un gangster, un tiran care DISRUGE țara! Să se facă PROTESTE”

Gigi Becali a lansat un atac extrem de dur, vineri seara, la adresa lui Liviu Dragnea, despre care spune că este un „gangster”, precizând că suntem ultima țară din Europa din punct de vedere al nivelului de trai.

Într-o intervenție telefonică la România TV, finanțatorul FCSB s-a dezlănțuit, aducând acuze grave la adresa liderului PSD.

„În Centenar dacă nu spunem adevărul când să-l spunem? În Centenar spunem adevărul. Și știți care este adevărul? Adevărul este că noi din punct de vedere al nivelului de trai suntem ultima țară din Europa.  Adevărul este că tot timpul avem probleme cu UE și ne atenționează despre lucrurile pe care le facem cu justiția”, a spus Becali la România TV.

Patronul FCSB a precizat că România se află pe ultimul loc în Europa la nivelul de trai pentru că este „acaparată de mafie cu cel mai mare gangster în fruntea ei: marele gangster Dragnea Liviu”

„Dacă vorbim de Centenar noi la ora asta țara românească este acaparată de mafie cu cel mai mare gangster în fruntea ei: marele gangster Dragnea Liviu. Și dacă noi sărbătorim și îi permitem unui gangster să distrugă o țară în Centenar atunci noi suntem niște găini și nu mai vrem să fim noi demni. Care demnitate? Dacă suntem ultimii în Europa la toate? Care-i demnitatea? Dacă noi avem un gangster pe care nimeni nu poate să-l dea jos din statul român și distruge țara. Pe omul acesta chiar nu poate nimeni să-l oprească”, s-a dezlănțuit Becali. 

Omul de afaceri a îndenmt oamenii, cu acest prilej, să particpe la proteste, precizând că pe 1 Decembrie este momentul cel mai potrivit pentru acest lucru:

„E adevărat că trebuie să fie pace dar orice acțiune care încearcă să-l dea jos pe gangster aș îndemna toată țara la proteste. Dar proteste pașnice nu violente. El este un tiran. Asta este opinia mea. Mâine este cel mai potrivit să se facă protest", a susținut George Becali.