Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea averizează. Ce se întâmplă cu coaliţiia dacă UNPR îl votează pentru MRU la şefia SIE
Dragnea averizează. Ce se întâmplă cu coaliţiia dacă UNPR îl votează pentru MRU la şefia SIE

Dragnea averizează. Ce se întâmplă cu coaliţiia dacă UNPR îl votează pentru MRU la şefia SIE

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a avertizat că dacă UNPR va vota pentru Mihai Răzvan Ungureanu, la şefia SIE, probabil coaliţia va întra într-o altă etapă de colaborare.

"Vrem cu tărie să continuăm guvernarea, dar nu în orice condiţii. Dacă UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, atunci probabil că vom intra într-o altă etapă de colaborare. Noi nu putem să stăm să aflăm de la televizor cum să votăm pentru anumite proiecte. Orice s-ar întâmpla, PSD este un partid puternic şi cu cele mai bine definite structuri, de aceea se tot încearcă distrugerea sa. În câteva zile, Victor Ponta va reveni în ţară şi lucrurile se vor calma", a spus Dragnea, aflat la Piteşti, citat în presa locală.

Vineri, Dragnea a afirmat că PSD nu poate acorda un vot de încredere lui Mihai Răzvan Ungureanu, nominalizat de şeful statului la conducerea SIE, în condiţiile în care social-democraţii nu au încredere în acesta "dintr-o mie de motive", precizând că speră ca întreaga coaliţie să aibă acest punct de vedere, relatează Mediafax.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe senatorul PNL Mihai Răzvan Ungureanu, fost premier, pentru funcţia de director al SIE.