Judecătorii nu au ţinut cont de viscolul de afară şi i-au chemat la audieri pe cinci dintre oamenii de fotbal implicaţi în scandalul de evaziune fiscală, fraţii Victor şi Ioan Becali, Cristi Borcea, Mihai Stoica şi Jean Pădureanu.
Întâlnirea de ieri a reprezentat un nou prilej de "caterincă" atât pentru inculpaţi, cât şi pentru oamenii legii. După discuţii fără rost, presărate cu glume proaste, şedinţa s-a încheiat prin acordarea unui nou termen. Atunci va fi audiat din nou Victor Becali, absent ieri din motive medicale.
Fiecare dintre cei prezenţi au răspuns întrebărilor judecătorilor, aceleaşi din ultimii ani, de când tărăgănează procesul. La un moment dat, Cristian Borcea a arătat, ajutânduse de un tabel, cât de eficient a fost el pentru politica financiară a clubului Dinamo, argumentând: "La ce situaţie financiară aveam, puteam să dăm jucători şi lui Bin Laden. Eram interesaţi să luăm bani"!
La rândul său, Mihai Stoica, fost conducător la Oţelul Galaţi, perioadă din care s-a ales cu acest dosar, şi Unirea Urziceni, a încercat să impresioneze: "Mă macină. De 10 ani mă simt hăituit! Cu Unirea Urziceni am adus 20 de milioane de euro în ţară. Să fie notorietatea un delict?".