Evenimentul Zilei > Monden > Dorian Popa dă o nouă lovitură pe YouToube. Cine e Chelu și cum strânge milioane de vizualizări?
Dorian Popa dă o nouă lovitură pe YouToube. Cine e Chelu și cum strânge milioane de vizualizări?

Dorian Popa dă o nouă lovitură pe YouToube. Cine e Chelu și cum strânge milioane de vizualizări?

Dorian Popa s-a evidențiat din nou pe YouToube după ce a lansat o melodie care a făcut 2,1 milioane de vizualizări în numai trei zile.

Este vorba despe melodia „Înoată cheluțule”, unde vedetă este chiar câinele său. Cheluțul a ajuns, la rândul său, vedetă pe rețelele de socializare cu mult înainte de lansarea acestei melodii.

„Stie toata lumea ca-s mai tare decat HATZu’ Daca asta nu e HITu’ Zi-mi tu CUTU CUTU!” – sunt numai o parte din versurile piesei lui Dorian Popa care a ajuns în scurt timp pe primul loc în trending pe YouTube.

Câinele artistului a devenit vizibil pe YouTube, în vlogurile lui Dorian, dar și pe TikTok, Facebook sau Instagram.

„Înoată Cheluțule” a devenit un slogan la fel de celebru precum „Hatz” sau „Johnule”. Pe lângă succesul înregistrat pe YouTube cu prima piesă, Cheluțu are deja la vânzare, în colecția sa personală, tricouri sau prosoape personalizate.

Ești pregătit să fii vedetă? Uitați-vă cât de frumos e băiatul lui tata. Puțin bolnăvior, dar se rezolvă. A avut o viață de golan, dar gata”, spunea Dorian Popa despre Cheluțu.

Este știut că Dorian Popa își iubește foarte mult animalele sale de companie pentru ele cheltuind o avere numai ca să le facă un confort de lux.

Astfel că, în noua lui reședință din Domnești, artistul le-a construit patrupezilor un colț special.În afară de piscină, artistul se ocupă de construirea unui adăpost propriu și personal al animalelor sale de companie. Cântărețul a continuat să le asigure lux, pe modelul casei sale, și câinilor lui. A început, așadar, prin a le introduce încălzire în pardoseală.

„Curtea vilei va fi pavată și cu piatră albă adusă din Grecia, pentru că vrem să aducem și cățelul. Nu știu dacă știți, dar avem și un buldog francez, Chelu, care a stat multă vreme la părinții Claudiei (n.r. iubita lui Dorian), că să aibă spațiu de joacă. Mulți știu doar cele două pisici, nu și cățelul. O să aibă și el loc de joacă”, a povestit Dorian Popa, potrivit antena3.ro